2017-2018 Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde Kayıt Yapamayan Öğrencilerin Dikkatine

04-07-2018

2017-2018 Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde Kayıt Yapamayan Öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere 04.07.2018 – 06.07.2018 tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) kayıt yapabileceklerdir.

Yaz Öğretiminden ders almak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda işlem yapmaları gerekmektedir.

GENEL KURALLAR

  1. Ders alma işlemleri “Üniversitemiz Yaz Öğretimi Uygulama Esasları ” hükümleri doğrultusunda yapılacaktır.
  2. Daha önce alınan ve başarısız olunan dersler alınabilir.
  3. Daha önce alınan ve başarılı olunan, ancak not yükseltmek amacıyla yeniden alınmak istenen dersler alınabilir. Bu durumda, son alınan not geçerli olur.
  4. Başarısız olunması veya not yükseltmek amacıyla seçmeli dersler yerine öğretim planında aynı dönemde yer alan bir başka seçmeli ders alınabilir.
  5. Mezuniyete hak kazanmış öğrenciler Yaz Öğretiminden ders alamazlar.
  6. 2017 – 2018 bahar yarıyılı sonu sınav sonuçları sonrasında kümülatif not ortalaması 1,80 ve üzeri olan öğrencilerimiz, daha önce alamadıkları dersler de dahil olmak üzere bulundukları yarıyılın veya öncesinin derslerini alabilirler. Kümülâtif not ortalaması 1,79 ve altı olan öğrencilerimiz daha önce almadıkları dersleri alamazlar.
  7. Alt yarıyıllara ait tüm derslerini almış ve başarılı olmuş öğrenciler üst yarıyıllara ait dersleri de yaz öğretiminde alabilirler.
  8. Fakültemiz öğrencileri ile bir başka Üniversiteden yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler için yaz okulunda alınabilecek azami ders sayısı 3 (üç) ile sınırlıdır.
  9. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARI ONAYI ALINMADAN, BAŞKA BİR YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNUN YAZ ÖĞRETİMİNDEN ALINMIŞ DERSLER KABUL EDİLMEYECEKTİR
  10. Yaz öğretiminden ders alınabilmesi için, dersin ait olduğu dönemde öğrenim hakkının dondurulmamış olması gerekir.

Yaz öğretimi akademik takvimi Tablo 1’de, 2017-2018 öğretim dönemi yaz okulu ders ücretleri Tablo 2’de, DEÜ-İİBF Öğrenci İşleri Bürosu İletişim bilgileri Tablo 3’de, Tablo 4’de ise açılması olası dersler ve eşlenikleri yer almaktadır.

TABLO 1: 2017–2018 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİMİ

Ön Kayıt Tarihleri Ön Kayıt Yoktur
Kesin Kayıt İşlemleri Başlangıç Tarihi 27 Haziran 2018 Saat: 14.00
27 Haziran 2018 Tarihinden önce kayıt ekranında Fakültemiz görülebilir durumda olmayacaktır.
Kesin Kayıt İşlemleri Bitiş Tarihi 29 Haziran 2018 Saat: 17.30
Yeni Ders Seçimi İçin Kayıt İşlemleri

(Sadece Kesin Kayıt Sonunda Yeterli Sayıya Ulaşamayan Derslerin Yerine)

02 Temmuz 2018 Saat:10.00- 03 Temmuz 2018 Saat:17.30
 GEÇ KAYIT İŞLEMİ (BU DUYURUDA BELİRTİLEN KAYIT İŞLEMİ)  04.07.201806.07.2018 Saat:17.30
Derslerin Yürütülmesi 02.07.2018-17.08.2018
Ara Sınavlar 23.07.2018-27.07.2018
Final Sınavları 13.08.2018-17.08.2018

 

TABLO 2: 2017-2018 ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS ÜCRETLERİ

2 kredilik Ders İçin (Ders Başına) 52.08 TL
3 kredilik Ders İçin (Ders Başına) 78.12 TL

 

TABLO 3: DEÜ – ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSU İLETİŞİM BİLGİLERİ

BÖLÜMLER SORUMLU PERSONEL Telefon e-posta Adresi
İşletme (Örgün) Tamer ÇETİN 301 04 26 tamer.cetin (@)deu.edu.tr
İşletme (İ.Ö) Şevket AYDEMİR 301 04 26 sevket.aydemir@deu.edu.tr
İktisat (Örgün) Sevgi SUNA 301 03 29 sevgi.suna@deu.edu.tr
İktisat (İ.Ö.) Cemal KELEŞ 301 04 23 cemal.keles (@)deu.edu.tr
Çalışma Ekonomisi ve End.İliş. (Örgün ve İ.Ö) Fethi ÇAKARLI 301 03 15 fethi.cakarli@deu.edu.tr
Kamu Yönetimi (Örgün ve İ.Ö) Erol YILDIRIM 301 04 25 erol.yildirim(@)deu.edu.tr
Ekonometri (Örgün ve İ.Ö)

Yönetim Bilişim Sistemleri (Örgün)

Hatice DEMİRAYAK 301 04 17 h.demirayak@deu.edu.tr
Maliye (Örgün ve İ.Ö) Ali Ozan ÜNLÜ 301 03 43 ozan.unlu@deu.edu.tr

 

KAYIT İŞLEMLERİNE GİRİŞ

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ

http://kayit.deu.edu.tr adresine giriş yapacaktır.

DEBİS Kullanıcı Adı numaranız@ogr.deu.edu.tr şeklinde (2017 sonrası girişliler öğrenciadı.soyadı şeklinde denemelidirler.)
Şifre Doğum Tarihiniz (tarafınızdan değiştirilmediyse. Değiştirildi ise daha önce belirlediğiniz debis şifreniz ile)

 

Şifrenizle ilgili bir sorun yaşamanız durumunda abdulbasit.turhan@deu.edu.tr adresine başvurabilirsiniz. (Yeni Şifre alabilmek için nüfus cüzdanınızı taratarak ve öğrenci numaranızı da yazarak mail atınız) Şifreniz değiştirildiğinde yeni şifreniz doğum tarihiniz (gg/aa/19yy) olacaktır.

 

FAKÜLTEMİZ DIŞINDAN GELEREK YAZ ÖĞRETİMİNE KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER

http://kayit.deu.edu.tr adresine giriş yapacaktır.

DEBİS kullanıcı adı yazokulu@ogr.deu.edu.tr şeklindedir.
Şifre yazokulu

Yeni kullanıcı oluşturma formuna istenilen bilgileri giren öğrenciye sistem tarafından bir öğrenci numarası (Örneğin, 3017000002) ve kullanıcı adı (Örneğin, 3017000002@ogr.deu.edu.tr) ile şifre verilir. Öğrenci aldığı bu “3017” ile başlayan kullanıcı adı ve şifresini kullanarak WEB KAYIT’a (http://kayit.deu.edu.tr ) tekrar giriş yapar. Numara ve şifre mail olarak da gönderileceğinden bilgilerin doğru girilmesi önemlidir.

Ders seçimi ve işlemleri verilen numara ve şifre ile yapılacaktır.

Form doldurulurken tanımlanacak olan IBAN bilgilerinin doğru girilmesi ve kayıt yaptıracak olan öğrenciye ait olması, muhtemel ücret iadelerinin yapılabilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. IBAN numarasının kayıt yaptıran öğrencinin kendisine ait olmaması veya IBAN numarasının hatalı olması halinde ücret iadesi yapılamamaktadır.

Öğrencilerimiz Yaz öğretimi kayıt diagramı adımlarını izleyerek kayıtlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirler.

ŞEKİL 1: YAZ OKULU KAYIT DİYAGRAMI

Not: Aşağıda Yaz öğretimi’nde açılması planlanan dersler tablosunda, yaz okulunda almak istediğiniz dersiniz hangi bölüm kodu taşıyorsa o bölüm başlığı altında yer almaktadır. Yapmanız gereken; dersinizin tam adını “Eşlenik Ders” sütununda bulmanız ve “Dersi Alan Bölüm” sütununda bölümünüzü teyit ederek, bu dersiniz için yaz öğretiminde “Dersin Açılacağı Bölüm” ve “Açılacak Ders” sütunundaki derse kaydınızı yapmaktır.

KAYIT İŞLEMLERİ

  1. Kayıt işlemleri http://kayit.deu.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Kayıt sayfasında kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmalısınız. Karşınıza çıkacak bilgi ekranında boş görünen kişisel bilgilerinizi mutlaka tamamlamalısınız. Bu aşamada, değiştirmek istediğiniz kişisel bilgilerinizi de değiştirebilirsiniz. Sizinle iletişimi sağlamak için kullanılacak olan e-posta adresinizin düzenli olarak takip ettiğiniz ve kendinize ait bir adres olması önemlidir.
  2. Seçmiş olduğunuz dersler, sistem tarafından ders programından kontrol edilerek, çakışma olup olmadığı kontrol edilecektir. Seçtiğiniz derslerde çakışma yoksa bir sonraki aşamaya geçebileceksiniz. Seçtiğiniz derslerde program çakışması varsa, geriye dönerek ders seçiminizi yenilemeniz istenecektir.
  3. Yaptığınız ders seçimine göre ders ücretleri borç olarak üzerinize yüklenecek ve toplam tutar onay sonrası ekranda görüntülenecektir. Ders başına ücretler Tablo 2’de belirtilmiştir. Söz konusu ücreti herhangi bir İş Bankası şubesine öğrenci numaranızı, adınızı ve Fakülte adını belirterek yatırdıktan sonra kesin kayıt işleminiz tamamlanmış olur. Ders ücreti yatırılmadığı durumda kayıt işleminiz geçersiz olur.
  4. Ders kaydını tamamladıktan sonra kayıt ekranına giremeyeceğinizden kaydınızı dikkatli yapmanız gerekmektedir.
  5. Kayıt işlemlerinin sonunda üretilecek PDF dosyası şeklindeki kayıt formunun çıktısını alıp saklamanız zorunludur.
  6. Kayıt işlemlerinizin sonunda seçmiş olduğunuz derslere ait şube bilgilerini ve derslik bilgilerini dikkatli bir şekilde kontrol ediniz. Seçmiş olduğunuz derslere ait olduğu şubede devam etmeniz ve sınavlara da bu şubelerde girmeniz gerekmektedir. Aksi durumda devamlılığınız ve sınavınız geçersiz sayılacaktır.
  7. Türk ve Akraba Topluluklarından gelip devlet burslusu olan öğrenciler ders ücreti ödemeyeceklerdir. Ancak kayıt yaptırmak zorundadırlar.
  8. Diğer üniversitelerden yaz öğretimi katılan öğrencilerin en geç 09 Temmuz 2018 tarihine kadar kendi Üniversitelerinden aldıkları bir adet öğrenci belgesini (e-devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınan yeni tarihli öğrenci belgelerini Fakültemizde oluşan öğrenci numarasını da yazarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’na teslim etmeleri gerekmektedir. Kampüse giriş-çıkışlarda kullanılacak ve Madde 11 gereği sağlanması gereken devamların işlenmesi için gerekli olacak geçici kartlar bilgi işlem biriminden 02-06 Temmuz 2018 tarihleri arasında teslim alınacaktır. Diğer üniversitelerden katılan öğrencilerin fakültemizden ders almalarının kendi üniversitelerince uygun bulunduğuna dair herhangi bir yazı/karar istenmeyecek olup, tüm sorumluluk tamamen öğrenciye ait olacaktır.
  9. Herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda bölümünüzle ilgili öğrenci işleri memuruna Tablo 3’deki iletişim bilgilerini kullanarak ulaşabilirsiniz. Fakültemiz dışından katılan öğrenciler, bir sorunla karşılaşmaları halinde, Öğrenci İşleri Şefi ile iletişime geçebilirler. (abdulbasit.turhan@deu.edu.tr tel: 3010380)
  10. Kayıt işlemleri sonucunda açılması için yeterli sayılara ulaşılamayan dersler kapatılacaktır. Kapatılan dersler 02 Temmuz 2018 sabahı iibf.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Kapanan dersleri seçmiş olan öğrenciler istemeleri durumunda açılan yeni bir derse 03 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar tekrar kayıt yapabilirler. Bu öğrencilerin sisteme giriş yaparak, ders seçimi işlemini tekrarlamaları gerekmektedir. Öğrenciler tekrar kayıt hakkı aldıklarında önceki kayıtlarında açılan dersler ile ilgili bir değişiklik yapamazlar. Sadece açılmayan dersin yerine ders seçebilirler. Ders seçimi tamamlandıktan sonra ders ücretlerinde oluşan farkın tekrar bankaya yatırılması gerekmektedir. Aksi durumda tüm kayıt geçersiz sayılacaktır. Ders ücreti farkı eksi yönde ise iadesi yapılacaktır. Kapanan ders/dersleri değiştirmek istemeyen öğrenciler herhangi bir işlem yapmayacaklardır. Kapanan dersleri seçen öğrencilerin, bu dersler için yatırmış oldukları ücretler iade edilecektir.
  11. Yaz öğretiminde derslere devam zorunlu olup, DEÜ – İİBF Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları gereği derslerin %70’ine devam etmeyen öğrenciler final sınavına alınmazlar, kendi inisiyatifi doğrultusunda sınava girmiş olsalar bile, notları geçersiz sayılır ve işlenmez.

 

Tablo 4: AÇILMASI MUHTEMEL DERSLER VE EŞLENİK OLDUĞU DERSLER
İKTİSAT
Dersi Alan Bölüm Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I IKT 1001 İKTİSAT İKTİSADA GİRİŞ I
EKONOMETRİ 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
İKTİSAT 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
İŞLETME 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
KAMU YÖNETİMİ 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
MALİYE 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
YÖN.BİL.SİS. 1 IKT 1001 İKTİSADA GİRİŞ I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II IKT 1002 İKTİSAT İKTİSADA GİRİŞ II
EKONOMETRİ 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
İKTİSAT 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
İŞLETME 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
KAMU YÖNETİMİ 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
MALİYE 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
YÖN.BİL.SİS. 2 IKT 1002 İKTİSADA GİRİŞ II
İKTİSAT 4 IKT 2002 MİKRO İKTİSAT II IKT 2002 İKTİSAT MİKRO İKTİSAT II
İKTİSAT 3 IKT 2003 İKTİSAT METODOLOJİSİ VE ARAŞTIRMA

TEKNİKLERİ

IKT 2003 İKTİSAT İKTİSAT METODOLOJİSİ VE ARAŞTIRMA

TEKNİKLERİ

İKTİSAT 4 IKT 2004 MAKRO İKTİSAT II IKT 2004 İKTİSAT MAKRO İKTİSAT II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 IKT 2013 MİKRO İKTİSAT IKT 2013 İŞLETME MİKRO İKTİSAT
EKONOMETRİ 3 IKT 2013 MİKRO İKTİSAT
İŞLETME 3 IKT 2013 MİKRO İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ 3 IKT 2013 MİKRO İKTİSAT
MALİYE 3 IKT 2013 MİKRO İKTİSAT
İKTİSAT 3 IKT 2005 MİKRO İKTİSAT I IKT 2005 İKTİSAT MİKRO İKTİSAT I
İKTİSAT 4 IKT 2006 İKTİSAT SOSYOLOJİSİ IKT 2006 İKTİSAT İKTİSAT SOSYOLOJİSİ
İKTİSAT 3 IKT 2007 MAKRO İKTİSAT I IKT 2007 İKTİSAT MAKRO İKTİSAT I
İKTİSAT 4 IKT 2010 IKTİSAT TARİHİ II IKT 2010 İKTİSAT İKTİSAT TARİHİ II
İKTİSAT 3 IKT 2011 İKTİSAT TARİHİ I IKT 2011 İKTİSAT İKTİSAT TARİHİ I
EKONOMETRİ 4 IKT 2008 MAKRO İKTİSAT EKONOMETRİ MAKRO İKTİSAT
MALİYE 4 IKT 2008 MAKRO İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ 4 IKT 2008 MAKRO İKTİSAT IKT 2008
İKTİSAT 4 IKT 2906 MAKRO İKTİSAT
İKTİSAT 5 IKT 3001 PARA TEORİSİ IKT 3001 İKTİSAT PARA TEORİSİ
MALİYE 6 IKT 3028 PARA TEORİSİ VE POLİTİKASI IKT 3028 MALİYE PARA TEORİSİ VE POLİTİKASI
EKONOMETRİ 6 IKT 3028 PARA TEORİSİ VE POLİTİKASI
İKTİSAT 6 IKT 3002 PARA POLİTİKASI IKT 3002 İKTİSAT PARA POLİTİKASI
İKTİSAT 5 IKT 3003 İKTİSADİ DÜŞÜNCELER TARİHİ IKT 3003 İKTİSAT İKTİSADİ DÜŞÜNCELER TARİHİ
İKTİSAT 6 IKT 3004 BÜYÜME TEORİLERİ IKT 3004 İKTİSAT BÜYÜME TEORİLERİ
İKTİSAT 5 IKT 3005 İKTİSAT POLİTİKASI IKT 3005 İKTİSAT İKTİSAT POLİTİKASI
MALİYE 6 IKT 3005 İKTİSAT POLİTİKASI
İKTİSAT 6 IKT 3020 FİNANSAL İKTİSAT IKT 3020 İKTİSAT FİNANSAL İKTİSAT
İKTİSAT 5 IKT 3011 OYUN TEORİSİ TEMELLİ END.İKTİSADI (AÇILMADI)
IKT 3013 İKTİSAT OYUN TEORİSİ
İKTİSAT 5 IKT 3007 END.İKTİSADI VE OYUN TEORİSİ (AÇILMADI)
İKTİSAT 6 IKT 3016 ULUSLARARASI İKTİSAT I IKT 4001 İKTİSAT ULUSLARARASI İKTİSAT I
MALİYE 7 IKT 4019 ULUSLARARASI İKTİSAT
EKONOMETRİ 8 IKT 4024 ULUSLARARASI İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ 5 IKT 3009 ULUSLARARASI İKTİSAT
İKTİSAT 8 IKT 4002 ULUSLARARASI İKTİSAT II IKT 4002 İKTİSAT ULUSLARARASI İKTİSAT II
İKTİSAT 7 IKT 4003 İKTİSADİ VE STRATEJİK PLANLAMA IKT 4003 İKTİSAT İKTİSADİ VE STRATEJİK PLANLAMA
İKTİSAT 8 IKT 4006 KALKINMA EKONOMİSİ IKT 4006 İKTİSAT KALKINMA EKONOMİSİ
MALİYE 8 IKT 4910 KALKINMA EKONOMİSİ
İKTİSAT 8 IKT 4008 YATIRIM PROJELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ IKT 4008 İKTİSAT YATIRIM PROJELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
İKTİSAT 8 IKT 4012 ULUS. FİNANS. PİYAS. VE TüREV.ÜRÜN. (AÇILMADI)
İKTİSAT ULUS. FİNANS. PİYAS. VE TüREV.ÜRÜN.
İKTİSAT 8 IKT 4020 DüNYA EKONOMİSİ IKT 4020 İKTİSAT DÜNYA EKONOMİSİ
İKTİSAT 6 IKT 3024 MATEMATİKSEL İKTİSAT (AÇILMADI)
IKT 3024 İKTİSAT MATEMATİKSEL İKTİSAT
EKONOMETRİ 7 IKT 3024 MATEMATİKSEL İKTİSAT (AÇILMADI)
İKTİSAT 7 IKT 4013 MATEMATİKSEL İKTİSAT(SEÇ) (AÇILMADI)
İKTİSAT 7 IKT 4021 FİNANSAL KURUMLAR VE BANKACILIK IKT 4021 İKTİSAT FİNANSAL KURUMLAR VE BANKACILIK
İKTİSAT 8 IKT 4005 BANKACILIK VE MALİ KURUMLAR IKT 4021 İKTİSAT FİNANSAL KURUMLAR VE BANKACILIK
İŞLETME
Dersi Alan Bölüm Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
İŞLETME 1 IBF 1003 SOSYAL PSİKOLOJİ IBF 1003 İŞLETME SOSYAL PSİKOLOJİ
EKONOMETRİ 1 IBF 1003 SOSYAL PSİKOLOJİ
İKTİSAT 1 IBF 1003 SOSYAL PSİKOLOJİ
MALİYE 1 IBF 1003 SOSYAL PSİKOLOJİ
İŞLETME 1 IBF 1005 MATEMATİK I IBF 1005 İŞLETME MATEMATİK I
İŞLETME 1 IBF 1006 MATEMATİK II IBF 1006 İŞLETME MATEMATİK II
İKTİSAT 1 ISL 1001 İŞLETME BİLİMİ I ISL 1001 İŞLETME İŞLETME BİLİMİ I
EKONOMETRİ 1 ISL 1001 İŞLETME BİLİMİ I
İŞLETME 1 ISL 1001 İŞLETME BİLİMİ I
MALİYE 1 ISL 1003 İŞLETME BİLİMİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 ISL 1003 İŞLETME BİLİMİ ISL 1003 MALİYE İŞLETME BİLİMİ
YÖN.BİL.SİS. 1 ISL 1003 İŞLETME BİLİMİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 ISL 1002 İŞLETME BİLİMİ II ISL 1002 İŞLETME İŞLETME BİLİMİ II
EKONOMETRİ 2 ISL 1002 İŞLETME BİLİMİ II
İKTİSAT 2 ISL 1002 İŞLETME BİLİMİ II
İŞLETME 2 ISL 1002 İŞLETME BİLİMİ II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II ISL 1004 İŞLETME FİNANSAL MUHASEBE II
EKONOMETRİ 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
İKTİSAT 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
İŞLETME 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
KAMU YÖNETİMİ 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
MALİYE 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
YÖN.BİL.SİS. 2 ISL 1004 FİNANSAL MUHASEBE II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I ISL 1005 İŞLETME FİNANSAL MUHASEBE I
EKONOMETRİ 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
İKTİSAT 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
İŞLETME 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
KAMU YÖNETİMİ 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
MALİYE 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
YÖN.BİL.SİS 1 ISL 1005 FİNANSAL MUHASEBE I
İŞLETME 2 ISL 1010 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ ISL 1010 İŞLETME ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
EKONOMETRİ 3 ISL 1012 YÖNETİM VE ORGANİZASYON ISL 1012 ÇEKO YÖNETİM VE ORGANİZASYON
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 ISL 1012 YÖNETİM VE ORGANİZASYON
İKTİSAT 4 ISL 2914 YÖNETİM VE ORGANİZASYON
YÖN.BİL.SİS. 4 ISL 2914 YÖNETİM VE ORGANİZASYON
İŞLETME 3 ISL 2015 MUHASEBEDE DÖNEM SONU İŞLEMLERİ ISL 2015 İŞLETME MUHASEBEDE DÖNEM SONU İŞL.
MALİYE 3 ISL 2015 MUHASEBEDE DÖNEM SONU İŞLEMLERİ
İKTİSAT 4 ISL 2015 MUHASEBEDE DÖNEM SONU İŞLEMLERİ
İKTİSAT 5 ISL 3031 İŞLETME FİNANSI ISL 3031 İŞLETME İŞLETME FİNANSI
MALİYE 4 ISL 3031 İŞLETME FİNANSI
İŞLETME 5 ISL 3031 İŞLETME FİNANSI
EKONOMETRİ 3 ISL 3031 İŞLETME FİNANSI
YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ 3 ISL 3031 İŞLETME FİNANSI
İŞLETME 3 ISL2003 İŞLETME YÖNETİMİ ISL2003 İŞLETME İŞLETME YÖNETİMİ
İŞLETME 4 ISL 2004 MALİYET MUHASEBESİ ISL 2004 İŞLETME MALİYET MUHASEBESİ
İKTİSAT 5 ISL 2004 MALİYET MUHASEBESİ
İŞLETME 5 ISL 3907 MALİYET MUHASEBESİ
İŞLETME 3 ISL 2017 PAZARLAMAYA İLKELERİ ISL 2017 İŞLETME PAZARLAMA İLKELERİ
İKTİSAT 4 ISL 2014 PAZARLAMA
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 6 ISL 2014 PAZARLAMA
İŞLETME 4 ISL 2006 PAZARLAMA YÖNETİMİ ISL 2006 İŞLETME PAZARLAMA YÖNETİMİ
İŞLETME 4 ISL 3035 ÜRETİM İŞLEMLER YÖNETİMİ ISL 3035 İŞLETME ÜRETİM İŞLEMLER YÖNETİMİ
İŞLETME 4 ISL 2926 ÜRETİM/İŞLEMLER YÖNETİMİNE GİRİŞ
İŞLETME 5 ISL 3931 ÜRETİM/İŞLEMLER YÖNETİMİ
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 3 ISL 3035 ÜRETİM İŞLEMLER YÖNETİMİ ISL 3035 İŞLETME ÜRETİM İŞLEMLER YÖNETİMİ
İKTİSAT 5 ISL 3036 KIYMETLİ EVRAK HUKUKU ISL 3036 İŞLETME KIYMETLİ EVRAK HUKUKU
İŞLETME 6 ISL 3036 KIYMETLİ EVRAK HUKUKU
İKTİSAT 4 ISL 2010 KIYMETLİ EVRAK HUKUKU
KAMU YÖNETİMİ 8 ISL 3036 KIYMETLİ EVRAK HUKUKU
MALİYE 5 ISL 3036 KIYMETLİ EVRAK HUKUKU
İŞLETME 4 ISL 2024 SATIŞ YÖNETİMİ ISL 2024 İŞLETME SATIŞ YÖNETİMİ
İKTİSAT 6 ISL 2024 SATIŞ YÖNETİMİ
İŞLETME 5 ISL 3001 ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ ISL 3001 İŞLETME ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
İŞLETME 6 ISL 3002 SAYISAL YÖNTEMLER ISL 3002 İŞLETME SAYISAL YÖNTEMLER
İŞLETME 5 ISL 3030 FİNANS YÖNETİMİ ISL 3030 İŞLETME FİNANS YÖNETİMİ
İŞLETME 6 ISL3004 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ISL3004 İŞLETME İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
İKTİSAT 3 ISL2026 BORÇLAR HUKUKU  

ISL2026

 

İŞLETME BORÇLAR HUKUKU
MALİYE 3 ISL2026 BORÇLAR HUKUKU
İŞLETME 4 ISL2026 BORÇLAR HUKUKU
EKONOMETRİ 2 ISL2026 BORÇLAR HUKUKU
KAMU YÖNETİMİ 5 ISL2026 BORÇLAR HUKUKU
İKTİSAT 4 ISL 3033 TİCARET HUKUKU ISL 3033 İŞLETME TİCARET HUKUKU
MALİYE 4 ISL 3033 TİCARET HUKUKU
İŞLETME 5 ISL 3033 TİCARET HUKUKU
EKONOMETRİ 4 ISL 3033 TİCARET HUKUKU
KAMU YÖNETİMİ 6 ISL 3033 TİCARET HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 ISL 3033 TİCARİ İŞLETME VE ŞİRKETLER HUKUKU
İŞLETME 6 ISL 3032 ÜRETİM PLANLAMASI VE KONTROLÜ ISL 3032 İŞLETME ÜRETİM PLANLAMASI VE KONTROLÜ
EKONOMETRİ 6 ISL 3024 ÜRETİM VE TEDARİK PLANLAMASI
MALİYE 4 ISL 2018 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ ISL 3009 İŞLETME FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
EKONOMETRİ 4 ISL 3009 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
İŞLETME 5 ISL 3009 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
İKTİSAT 6 ISL 3009 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
İŞLETME 6 ISL 3918 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
MALİYE 7 ISL 3009 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
KAMU YÖNETİMİ 6 ISL 3918 FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
İŞLETME 6 ISL 3026 FİNANSAL KURUMLAR ISL 3026 İŞLETME FİNANSAL KURUMLAR
İŞLETME 7 ISL 4001 SERMAYE PİYASASI ANALİZİ ISL 4001 İŞLETME SERMAYE PİYASASI ANALİZİ
EKONOMETRİ 5 ISL 4002 YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ ISL 4002 İŞLETME YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ
İŞLETME 8 ISL 4002 YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ
MALİYE 8 ISL 4002 YATIRIM PROJELERİ ANALİZİ
İŞLETME 7 ISL 4003 YÖNETİM MUHASEBESİ ISL4003 İŞLETME YÖNETİM MUHASEBESİ
İŞLETME 8 ISL 4032 STRATEJİK YÖNETİM ISL 4032 İŞLETME STRATEJİK YÖNETİM
İŞLETME 8 ISL 4034 KÜRESEL PAZARLAMA YÖNETİMİ ISL 4034 İŞLETME KÜRESEL PAZARLAMA YÖNETİMİ
İŞLETME 3 ISL 2019 GİRİŞİMCİLİK ISL 2019 İŞLETME GİRİŞİMCİLİK
EKONOMETRİ 4 IBF 2002 FİNANS MATEMATİĞİ IBF 2002 İŞLETME FİNANS MATEMATİĞİ
İŞLETME 4 IBF 2002 FİNANS MATEMATİĞİ
İŞLETME 6 ISL 3010 İŞLETME BÜTÇELERİ (AÇILMADI)
ISL 3010 İŞLETME İŞLETME BÜTÇELERİ
İŞLETME 6 ISL 3012 ÖRGÜT VE YÖNETİM KURAMLARI ISL2028  

İŞLETME

 

ÖRGÜT VE YÖNETİM KURAMLARI
İŞLETME 4 ISL2028 ÖRGÜT VE YÖNETİM KURAMLARI
İŞLETME 5 ISL 3029 ÖRGÜT VE YÖNETİM KURAMLARI
ATATÜRK İLKELERİ İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ
Dersi Alan Bölüm Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
EKONOMETRİ 3 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I ATA 1001 ÇEKO ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
İKTİSAT 1 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
KAMU YÖNETİMİ 1 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
İŞLETME 1 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
MALİYE 1 ATA 1001 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
EKONOMETRİ 4 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II ATA 1002 ÇEKO ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
İKTİSAT 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
KAMU YÖNETİMİ 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
İŞLETME 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
MALİYE 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 2 ATA 1002 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ ENDÜSTİ İLİŞKİLERİ
Dersi Alan Bölüm Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI  

IBF 1001

 

ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ.

 

HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI

EKONOMETRİ 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
İKTİSAT 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
MALİYE 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
İŞLETME 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 1 IBF 1001 HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
YÖN.BİL.SİSTEMLERİ 1 IBF 1003 SOSYAL PSİKOLOJİ IBF 1003 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL PSİKOLOJİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 CEK 1002 ÖRGÜT PSİKOLOJİSİ CEK 1002 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ÖRGÜT PSİKOLOJİSİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 CEK 2003 ÇALIŞMA SOSYOLOJİSİ I CEK 2009 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ÇALIŞMA SOSYOLOJİSİ I
İKTİSAT 4 CEK 2002 SOSYAL POLİTİKA CEK 2005 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL POLİTİKA I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 CEK 2005 SOSYAL POLİTİKA I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 CEK 2007 MİLLİ GELİR VE GELİR DAĞILIMI

 

CEK 2007 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. MİLLİ GELİR VE GELİR DAĞILIMI

 

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 4 CEK 2016 TÜRKİYE’NİN EKONOMİK TOPLUMSAL YAPISI CEK2016 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. TÜRKİYE’NİN EKONOMİK TOPLUMSAL YAPISI
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 4 CEK 2008 SOSYAL POLİTİKA II CEK 2008 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL POLİTİKA II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 4 CEK 2018 ÇALIŞMA SOSYOLOJİSİ II CEK 2018 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ÇALIŞMA SOSYOLOJİSİ II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 4 CEK 2012 ÇALIŞMA EKONOMİSİ CEK 2012 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ÇALIŞMA EKONOMİSİ
İKTİSAT 5 CEK 2012 ÇALIŞMA EKONOMİSİ
EKONOMETRİ 4 CEK 2012 ÇALIŞMA EKONOMİSİ
İKTİSAT 4 IKT2066 MESLEKİ YABANCI DİL I CEK2066 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. MESLEKİ YABANCI DİL I
MALİYE 4 MLY2066 MESLEKİ YABANCI DİL I
İŞLETME 4 ISL2066 MESLEKİ YABANCI DİL I
EKONOMETRİ 4 EMT2066 MESLEKİ YABANCI DİL I
KAMU YÖNETİMİ 4 KMY2066 MESLEKİ YABANCI DİL I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 4 CEK2066 MESLEKİ YABANCI DİL I
YÖN.BİL.SİSTEMLERİ 4 YBS 2012 MESLEKİ YABANCI DİL I
İKTİSAT 5 IKT3067 MESLEKİ YABANCI DİL II CEK3067 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. MESLEKİ YABANCI DİL II
MALİYE 5 MLY3067 MESLEKİ YABANCI DİL II
İŞLETME 5 ISL3067 MESLEKİ YABANCI DİL II
EKONOMETRİ 5 EMT3067 MESLEKİ YABANCI DİL II
KAMU YÖNETİMİ 5 KMY3067 MESLEKİ YABANCI DİL II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK3067 MESLEKİ YABANCI DİL II
ÇAL.EKO.VE.END.İLİŞ. 4 CEK 2004 İŞGÖRME SÖZLEŞMELERİ CEK 2004 ÇAL.EKO.VE.END.İLİŞ. İŞGÖRME SÖZLEŞMELERİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK 3023 İNSAN KAYNAKLARINA GİRİŞ CEK 3023 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. İNSAN KAYNAKLARINA GİRİŞ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK 3003 BİREYSEL İŞ HUKUKU I CEK 3003 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. BİREYSEL İŞ HUKUKU I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK3005 ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ CEK3005 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK 3007 SOSYAL GÜVENLİK I CEK 3025 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 CEK 3025 SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 6 CEK 3010 BİREYSEL İŞ HUKUKU II CEK 3010 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. BİREYSEL İŞ HUKUKU II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 IBF2005 SOSYAL SORUMLULUK IBF2005 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL SORUMLULUK
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 IBF2003 İSTATİSTİK IBF2003 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. İSTATİSTİK
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4035 SOSYAL GİRİŞİMCİLİK (AÇILMADI)
CEK 4035 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL GİRİŞİMCİLİK
İKTİSAT 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

IBF3002 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

MALİYE 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

İŞLETME 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

EKONOMETRİ 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

KAMU YÖNETİMİ 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 6 IBF3002 İŞ HAYATI İÇİN

YABANCI DİL

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4013 YENİ TEKNOLOJİLER VE ÇALIŞMA HAYATI (AÇILMADI)
CEK 4013 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. YENİ TEKNOLOJİLER VE ÇALIŞMA HAYATI
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4005 ULUSLARARASI SOSYAL SİYASET CEK 4023 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ULUSLARARASI SOSYAL POLİTİKA
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4023 ULUSLAR ARASI SOSYAL POLİTİKA
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4908 ULUSLARARASI SOSYAL SİYASET
İŞLETME 7 CEK 4021 İŞ HUKUKU CEK 4010 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. İŞ HUKUKU VE UYGULAMALARI
KAMU YÖNETİMİ 7 CEK 4021 İŞ HUKUKU
İKTİSAT 8 CEK 4021 İŞ HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4010 İŞ HUKUKU VE UYGULAMALARI
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4012 ÇALIŞMA PSİKOLOJİSİ CEK 4012 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. ÇALIŞMA PSİKOLOJİSİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4036 AVRUPA BİR. SOS.POLİTİKA CEK 4036 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. AVRUPA BİR. SOS.POLİTİKA
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4017 AVRUPA BİR. SOS.POLİTİKA
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 6 CEK 3004 SOSYAL GÜVENLİK II CEM 3028 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL GÜVENLİK HUK.UYG.
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 6 CEK 3028 SOSYAL GÜVENLİK HUK.UYG.
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 7 CEK 4025 KARİYER VE PER.GEL. CEK 4025 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. KARİYER VE PER.GEL.
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4032 KAMU ÇALIŞMA HUKUKU CEK 4032 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. KAMU ÇALIŞMA HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 6 CEK 3012 KAMU ÇALIŞMA HUKUKU
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 8 CEK 4034 SOSYAL PLANLAMA CEK 4034 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. SOSYAL PLANLAMA
İKTİSAT 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I TDL1001 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. TÜRK DİLİ I
MALİYE 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I
İŞLETME 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I
EKONOMETRİ 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I
KAMU YÖNETİMİ 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I
ÇALIŞMA EKO. VE END.İLŞK. 1 TDL1001 TÜRK DİLİ I
İKTİSAT 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II TDL1002 ÇAL.EKO.VE END.İLİŞ. TÜRK DİLİ II
MALİYE 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II
İŞLETME 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II
EKONOMETRİ 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II
KAMU YÖNETİMİ 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE İLŞK. 2 TDL1002 TÜRK DİLİ II
EKONOMETRİ
DERSİ ALAN BÖLÜM Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 IBF 1005 MATEMATİK I IBF 1005 İKTİSAT MATEMATİK I
İKTİSAT 1 IBF 1005 MATEMATİK I
MALİYE 1 IBF 1005 MATEMATİK I
KAMU YÖNETİMİ 1 IBF 1009 MATEMATİK IBF 1005 KAMU YÖNETİMİ MATEMATİK I
EKONOMETRİ 1 IBF 1005 MATEMATİK I IBF 1005 EKONOMETRİ MATEMATİK I
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 IBF 1006 MATEMATİK II IBF 1006 İKTİSAT MATEMATİK II
İKTİSAT 2 IBF 1006 MATEMATİK II
MALİYE 2 IBF 1006 MATEMATİK II
EKONOMETRİ 2 IBF 1006 MATEMATİK II
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 2 IBF 1006 MATEMATİK II
EKONOMETRİ 1 IBF 1007 İSTATİSTİK I IBF 1007 EKONOMETRİ İSTATİSTİK I
İKTİSAT 3 IBF 1007 İSTATİSTİK I
İŞLETME 3 IBF 1007 İSTATİSTİK I
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 3 IBF 1007 İSTATİSTİK I
EKONOMETRİ 2 IBF 1008 İSTATİSTİK II IBF 1008 EKONOMETRİ İSTATİSTİK II
İKTİSAT 4 IBF 1008 İSTATİSTİK II
İŞLETME 4 IBF 1008 İSTATİSTİK II
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 IBF 2003 İSTATİSTİK IBF 2003 ÇEKO İSTATİSTİK
KAMU YÖNETİMİ 3 IBF 2003 İSTATİSTİK
MALİYE 3 IBF 2003 İSTATİSTİK
EKONOMETRİ 4 EMT 2004 İLERİ MATEMATİK II EMT 2004 EKONOMETRİ İLERİ MATEMATİK II
EKONOMETRİ 3 EMT 2007 İLERİ MATEMATİK I EMT 2007 EKONOMETRİ İLERİ MATEMATİK I
EKONOMETRİ 3 EMT 2008 MATEMATİKSEL İSTATİSTİK II EMT 2008 EKONOMETRİ MATEMATİKSEL İSTATİSTİK II
EKONOMETRİ 2 EMT 1006 DOĞRUSAL CEBİR EMT 1006 EKONOMETRİ DOĞRUSAL CEBİR
EKONOMETRİ 3 EMT 2009 DOĞRUSAL CEBİR
İKTİSAT 5 EMT 3001 EKONOMETRİ I EMT 3001 İKTİSAT EKONOMETRİ I
İKTİSAT 6 EMT 3910 EKONOMETRİ
İKTİSAT 6 EMT 3002 EKONOMETRİ II EMT 3002 İKTİSAT EKONOMETRİ II
EKONOMETRİ 7 EMT 4003 EKONOMETRİK MODELLER EMT 4003 EKONOMETRİ EKONOMETRİK MODELLER
EKONOMETRİ 3 EMT 2011 MATEMATİKSEL İSTATİSTİK I EMT 2011 EKONOMETRİ MATEMATİKSEL İSTATİSTİK I
EKONOMETRİ 5 EMT 3003 MATEMATİKSEL İSTATİSTİK
EKONOMETRİ 6 EMT 3004 EKONOMETRİYE GİRİŞ II EMT 3004 EKONOMETRİ EKONOMETRİYE GİRİŞ II
EKONOMETRİ 5 EMT 3005 EKONOMETRİYE GİRİŞ I EMT 3005 EKONOMETRİ EKONOMETRİYE GİRİŞ I
EKONOMETRİ 6 EMT 3016 REGRESYON ANALİZİ EMT 3016 EKONOMETRİ REGRESYON ANALİZİ
EKONOMETRİ 5 EMT 3007 REGRESYON ANALİZİ
EKONOMETRİ 7 EMT 4005 ÇOK DEĞ. İSTATİS.ANALİZ EMT 4005 EKONOMETRİ ÇOK DEĞ. İSTATİS.ANALİZ
EKONOMETRİ 8 EMT 4010 STOKASTİK SÜREÇLER EMT 4010 EKONOMETRİ STOKASTİK SÜREÇLER
EKONOMETRİ 8 EMT 4018 BİLGİSAYAR DESTEKLİ VERİ ANALİZİ (AÇILMADI) EMT 4018 EKONOMETRİ BİLGİSAYAR DESTEKLİ VERİ ANALİZİ
KAMU YÖNETİMİ
DERSİ ALAN BÖLÜM Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
KAMU YÖNETİMİ 2 KMY 1014 UYGARLIK TARİHİ KMY 1014  

KAMU YÖNETİMİ

 

UYGARLIK TARİHİ
KAMU YÖNETİMİ 5 KMY 3009 UYGARLIK TARİHİ
KAMU YÖNETİMİ 2 KMY 1004 ANAYASA HUKUKUNA GİRİŞ KMY 1004 KAMU YÖNETİMİ ANAYASA HUKUKUNA GİRİŞ
KAMU YÖNETİMİ 3 KMY 2003 İDARE HUKUKU KMY 3015 KAMU YÖNETİMİ İDARE HUKUKU
KAMU YÖNETİMİ 5 KMY 3015 İDARE HUKUKU
MALİYE 7 KMY 3015 İDARE HUKUKU
KAMU YÖNETİMİ 4 KMY 2010 KENT YÖNETİMİ VE POLİTİKASI KMY 2010 KAMU YÖNETİMİ KENT YÖNETİMİ VE POLİTİKASI
KAMU YÖNETİMİ 3 KMY 2017 SİYASİ TARİH KMY 2017 KAMU YÖNETİMİ SİYASİ TARİH
KAMU YÖNETİMİ 4 KMY2004 SİYASİ TARİH
KAMU YÖNETİMİ 4 KMY 2018 SOSYAL BİLİMLERDE YÖNTEM KMY 2018 KAMU YÖNETİMİ SOSYAL BİLİMLERDE YÖNTEM
KAMU YÖNETİMİ 6 KMY 3004 ÇEVRE YÖNETİMİ VE POLİTİKASI KMY 3004 KAMU YÖNETİMİ ÇEVRE YÖNETİMİ VE POLİTİKASI
KAMU YÖNETİMİ 6 KMY 3030 BÖLGESEL KALKINMA STRATEJİLERİ KMY 3030 KAMU YÖNETİMİ BÖLGESEL KALKINMA STRATEJİLERİ
KAMU YÖNETİMİ 8 KMY 4002 BÖL.L KALK. PROGR. VE SINIR ÖTESİ İŞB.
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4003 KARŞILAŞTIRMALI KAMU YÖNETİMİ KMY 4003 KAMU YÖNETİMİ KARŞILAŞTIRMALI KAMU YÖNETİMİ
KAMU YÖNETİMİ 8 KMY 4004 ULUSLARARASI ÇEVRE POLİTİKASI KMY 4004 KAMU YÖNETİMİ ULUSLARARASI ÇEVRE POLİTİKASI
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4005 KENTLER TARİHİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KMY 4025 KAMU YÖNETİMİ KENTLER TARİHİ VE KENTLERİN DÖNÜŞÜMÜ
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4025 KENTLER TARİHİ VE KENTLERİN DÖNÜŞÜMÜ
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4021 AFET YÖNETİMİ KMY 4021 KAMU YÖNETİMİ AFET YÖNETİMİ
KAMU YÖNETİMİ 5 KMY 3001 KAMU PERSONEL YÖNETİMİ I KMY 4013 KAMU YÖNETİMİ KAMU PERSONEL YÖNETİMİ I
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4013 KAMU PERSONEL YÖNETİMİ I
KAMU YÖNETİMİ 1 KMY 1011 SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ KMY 1011 KAMU YÖNETİMİ SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ
İKTİSAT 3 KMY 2025 SİYASET BİLİMİ
KAMU YÖNETİMİ 6 KMY 3006 YEREL YÖNETİMLER II KMY 3024 KAMU YÖNETİMİ KARŞILAŞTIRMALI YEREL YÖNETİMLER
KAMU YÖNETİMİ 6 KMY 3024 KARŞILAŞTIRMALI YEREL YÖNETİMLER
KAMU YÖNETİMİ 7 KMY 4027 ÇEVRE EĞİTİMİ YÖN.VE POL. (AÇILMADI) KMY 4027 KAMU YÖNETİMİ ÇEVRE EĞİTİMİ YÖN.VE POL.
KAMU YÖNETİMİ 3 IBF 2005 SOSYAL SORUMLULUK IBF 2005 KAMU YÖNETİMİ SOSYAL SORUMLULUK
İŞLETME 3 IBF 2005 SOSYAL SORUMLULUK
İKTİSAT 3 IBF 2005 SOSYAL SORUMLULUK
EKONOMETRİ 3 IBF 2005 SOSYAL SORUMLULUK
YÖNETİM BİL.SİS. 3 IBF 2005 SOSYAL SORUMLULUK
KAMU YÖNETİMİ 8 KMY 4008 DEVLETLER HUKUKU KMY 4008 KAMU YÖNETİMİ DEVLETLER HUKUKU
MALİYE
DERSİ ALAN BÖLÜM Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
KAMU YÖNETİMİ 4 MLY 2013 KAMU MALİYESİ MLY 1002 MALİYE KAMU MALİYESİ I
MALİYE 2 MLY 1002 KAMU MALİYESİ I
İŞLETME 5 MLY 2013 KAMU MALİYESİ
İKTİSAT 3 MLY 2013 KAMU MALİYESİ
EKONOMETRİ 3 MLY 2013 KAMU MALİYESİ
YÖNETİM BİL.SİS. 4 MLY 2013 KAMU MALİYESİ
MALİYE 4 MLY 2012 DEVLET BÜTÇESİ I MLY 2012 MALİYE DEVLET BÜTÇESİ I
KAMU YÖNETİMİ 5 MLY 2002 DEVLET BÜTÇESİ
İKTİSAT 4 MLY 2002 DEVLET BÜTÇESİ
MALİYE 3 MLY 2005 KAMU MALİYESİ II MLY 2005 MALİYE KAMU MALİYESİ II
MALİYE 4 MLY 2006 TÜRKİYE’ NİN MALİ YAPISI MLY 2006 MALİYE TÜRKİYE’ NİN MALİ YAPISI
MALİYE 5 MLY 3001 PARAFİSKAL YÜKÜMLÜLÜKLER MLY 3001 MALİYE PARAFİSKAL YÜKÜMLÜLÜKLER
MALİYE 6 MLY 3004 VERGİ HUKUKU I MLY 3004 MALİYE VERGİ HUKUKU I
MALİYE 6 MLY 3006 MAHALLİ İDARELER MALİYESİ MLY 3006 MALİYE MAHALLİ İDARELER MALİYESİ
MALİYE 5 MLY 3007 VERGİ USUL HUKUKU MLY 3007 MALİYE VERGİ USUL HUKUKU
MALİYE 5 MLY 3013 DEVLET BÜTÇESİ II MLY 3013 MALİYE DEVLET BhTÇESİ II
MALİYE 5 MLY 3005 KAMU EKONOMİSİ MLY 3005 MALİYE KAMU EKONOMİSİ
MALİYE 6 MLY 3008 BÜTÇE POLİTİKASI KMY 3008 MALİYE BÜTÇE POLİTİKASI
MALİYE 6 MLY 3010 DEVLET BORÇLARI MLY 3010 MALİYE DEVLET BORÇLARI
MALİYE 6 MLY 3028 HAZİNE İŞLEMLERİ MLY 3028 MALİYE HAZİNE İŞLEMLERİ
MALİYE 8 MLY 4004 MALİYE POLİTİKASI II MLY 4004 MALİYE MALİYE POLİTİKASI II
İKTİSAT 7 MLY 4001 TÜRK VERGİ SİSTEMİ MLY 4001 İŞLETME TÜRK VERGİ SİSTEMİ
İŞLETME 8 MLY 4001 TÜRK VERGİ SİSTEMİ
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 5 MLY 4001 TÜRK VERGİ SİSTEMİ
KAMU YÖNETİMİ 8 MLY 4001 TÜRK VERGİ SİSTEMİ
İKTİSAT 7 MLY 3024 MALİYE POLİTİKASI MLY 4005 MALİYE MALİYE POLİTİKASI I
MALİYE 7 MLY 4005 MALİYE POLİTİKASI I
İŞLETME 6 MLY 3024 MALİYE POLİTİKASI
EKONOMETRİ 8 MLY 3024 MALİYE POLİTİKASI
MALİYE 7 MLY 4007 ULUSLARARASI MALİ KURUMLAR (AÇILMADI)
MLY 4007 MALİYE ULUSLARARASI MALİ KURUMLAR
MALİYE 8 MLY 4008 VERGİ UYGULAMALARI MLY 4008 MALİYE VERGİ UYGULAMALARI
MALİYE 8 MLY 4010 KAMU TERCİHİ (AÇILMADI)
MLY 4010 MALİYE KAMU TERCİHİ
MALİYE 7 MLY 4011 VERGİ HUKUKU II MLY 4011 MALİYE VERGİ HUKUKU II
MALİYE 8 MLY 4012 ULUSLARARASI MALİYE MLY 4012 MALİYE ULUSLARARASI MALİYE
MALİYE 7 MLY 4013 VERGİLEME EKONOMİSİ (AÇILMADI)
MLY 4013 MALİYE VERGİLEME EKONOMİSİ
MALİYE 7 MLY 4021 KAMU MALİYESİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR (AÇILMADI)
MLY 4021 MALİYE KAMU MALİYESİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR
MALİYE 7 MLY 4025 VERGİ İCRA HUKUKU (AÇILMADI)
MLY 4025 MALİYE VERGİ İCRA HUKUKU
MALİYE 4 MLY 2008 MALİYE SOSYOLOJİSİ MLY 4014 MALİYE MALİYE SOSYOLOJİSİ
MALİYE 8 MLY 4014 MALİYE SOSYOLOJİSİ
MALİYE 8 MLY 4028 ULUSLARARASI VERGİ HUKUKU (AÇILMADI)
MLY 4028 MALİYE ULUSLARARASI VERGİ HUKUKU
MALİYE 8 MLY 4006 MALİ YARGI MLY 4006 MALİYE MALİ YARGI
YABANCI DİLLER
Dersi Alan Bölüm Y.Y Dersin Kodu Eşlenik Ders Eşlenik Olduğu Dersin Kodu Açılacağı Bölüm Açılacak Ders
EKONOMETRİ 3 YDİ 1009 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) YDİ 1009 ÇEKO YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
İKTİSAT 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
KAMU YÖNETİMİ 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
İŞLETME 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
MALİYE 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 1 YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
EKONOMETRİ 4 YDİ 1008 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) YDİ 1008 ÇEKO YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
İKTİSAT 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
KAMU YÖNETİMİ 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
İŞLETME 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
MALİYE 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
YÖNETİM BİLİŞİM SİS. 2 YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
İŞLETME 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE) YDİ 2001 ÇEKO YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA
KAMU YÖNETİMİ 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
MALİYE 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
EKONOMETRİ 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
İKTİSAT 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ 3 YDİ 2001 YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNGİLİZCE
Oluşturulma Zamanı : 4/07/2018 09:51 | Son Güncellenme Zamanı : 11/07/2018 00:44