“34. Year Rector’s Cup Awards Ceremony” and “Universities Sports Competition Award Ceremony “

29-05-2017

Üniversitemizin “34. Yıl Rektörlük Kupaları Ödül Töreni” ile “Üniversitelerarası Spor Müsabakaları Ödül Töreni”, 25 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Adnan KASMAN’ın ev sahipliğinde Tınaztepe Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Üniversitelerarası spor müsabakalarında dereceye giren sporcularımız kazandıkları kupa ve madalyalarını Rektörümüze teslim ederlerken, Rektörlük Spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize kupa ve madalyaları takdim edildi. Rektörlük Kupası müsabakalarında fakülte takımlarımız da üstün başarı göstermiş; masa tenisi erkek takımımız birincilik, masa tenisi kadın takımımız ikincilik, voleybol erkek takımımız ikincilik, futbol erkek takımımız yine ikincilik elde ederek, kupalarını ve madalyalarını, Dekanımız Prof. Dr.Pınar SÜRAL ÖZER adına törene katılan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gökhan TENİKLER ile birlikte teslim almışlardır.

Create Timestamp : 29/05/2017 12:11 | Last Update Timestamp : 29/05/2017 12:12