19. Geleneksel Maliye Bölümü Pikniği

27-04-2017

Pikniklerimiz 19 yıldır kesintisiz devam etmiş ve gelenekselleşmiştir.

Pikniklerimizde amaç, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetimi, Bölüm Başkanlarımız, Maliye Bölümümüze hizmet etmiş emekli Bölüm Başkanlarımız, Öğretim Üyelerimiz ile halen görevde olan Bölüm Öğretim Üye ve Yardımcılarımızla tabiat ortamında bir araya gelmek, görüşmek, tecrübe paylaşmak ve yılın yorgunluğunu bir ölçüde gidermektir. Böylece bölümümüz çalışmaları için moral ve motivasyon da kazanmaktadır.

18.Geleneksel Maliye Bölümü Pikniğimiz geçen yıl Bosna-Hersek Federasyonunun başkenti Saraybosna’da İgman Dağı eteğindeki çağlayanları ve yeşil örtüsüyle ünlü, Bosna nehrinin doğduğu Vrelo Bosne (Büyük Park)’de yapılmıştır.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü yapılan bu yılki pikniğimize Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Gökhan Tenikler, Fakültemiz Sekreteri Selma Hariri, Bölümümüzde uzun yıllar Öğretim Üyeliği yapmış Anayasa Mahkemesi Raportörü Yrd.Doç.Dr. Abdullah Tekbaş, Üniversitemizin İlk Bayan Rektör Yardımcısı Rahmetli Prof.Dr.Nezihe Sönmez hocamızın eşi, YÖK Eski Üyesi ve Fakültemiz Önceki Dekanlarından Prof.Dr.Fikret Sönmez, Prof.Dr.Öcal Usta, Fakültemiz Eski Dekan Yardımcılarından ve İktisat Bölümü Emekli Öğretim Üyelerinden İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Koray Başol, Maliye Bölümü Önceki Bölüm Başkanlarından İzmir Eski Milletvekili, Devlet Eski Bakanı Prof.Dr.Sabri Tekir, Üniversitemiz İzmir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.Semra Aytuğ, Yrd.Doç.Dr.Şefika Demirkan, Bölümümüz Öğretim Üye ve Yardımcıları ile Maliye Kulübümüzden öğrencilerimiz katılmışlardır.

Pikniğimizde önceki Bölüm Başkanlarımızdan Prof.Dr.Mehmet Tosuner’e Bölümümüze hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi verilmiş, yeni Doktor unvanı alan iki Araştırma Görevlimiz Dr.Hakan Bay ile Dr.Habip Demirhan’ın başarıları ile yeni Araştırma Görevlimiz Oğuzhan Mehmet Demir’in Bölümümüze katılımı kutlanmıştır.

Akordeon sanatçısı Ferhat Koşdemir de güzel şarkılarıyla pikniğimize renk katmıştır

Oluşturulma Zamanı : 27/04/2017 14:42 | Son Güncellenme Zamanı : 6/05/2017 00:14