17.11.2017 Tarihinde Fakültemiz “Uluslararası Kamusal Yaşamda Mükemmeliyet ve Kalite Konferansı”na Ev Sahipliği Yapmıştır.

17-11-2017

İzmir Valiliği, Dokuz Eylül Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (SOBİAD) işbirliğinde gerçekleştirilen uluslararası konferansa, İzmir’in üst düzey mülki-idari amirleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılmışlardır.Konferansın açılış konuşmasında Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Kâmil TÜĞEN “Küreselleşen dünyada kamusal yaşamdaki mükemmeliyet ve kalite arayışlarının gerekliliği” üzerinde durmuş ve konunun uzmanları tarafından derinlemesine incelenmesinin önemini vurgulamıştır.

Oluşturulma Zamanı : 17/11/2017 16:52 | Son Güncellenme Zamanı : 17/11/2017 16:53