DEÜ Kariyer Fuarı – Dokuzçeşmeler Günü 2018 Başlıyor!

18-04-2018

DEÜ KARİYER FUARI Dokuzçeşmeler Günü 2018 Başlıyor!

Geleneksel olarak her yıl organize edilen Kariyer Fuarı etkinliklerinden Dokuzçeşmeler Günü, bu yıl 24 Nisan 2018 (Salı) tarihinde Dokuzçeşmeler Yerleşkemizde İktisadi ve İdari Bilimler ile Sosyal Bilimler alanlarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olmak üzere “DEÜ KARİYER FUARI Dokuzçeşmeler Günü 2018” başlığı altında gerçekleşecektir.

Etkinlik, İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü desteğiyle DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Buca Dokuzçeşmeler Yerleşkemizde Çok Amaçlı Aktivite Merkezi’ndeki (ÇAM) kapalı alanda katılımcı firma ve kurumlar, 24 Nisan 2018 tarihinde, stant açarak; açık pozisyonları ve staj olanakları için mülakatlar yaparak öğrencilerimizle bir araya gelme fırsatı bulacaklardır. Etkinlikte ayrıca İİBF Mavi Salon’da kişisel ve  mesleki gelişim sunumları gerçekleştirilerek iş yaşamı hakkında bilgilendirme toplantıları organize edilecektir.

MÜLAKATLAR VE SUNUMLARIN ZAMAN PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Oluşturulma Zamanı : 18/04/2018 14:04 | Son Güncellenme Zamanı : 18/04/2018 14:04