12 Haziran 2018 Salı akşamı, Fakültemiz 72. Dönem Mezuniyet Töreni, Sayın Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal ÇELİK ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Recep YİĞİT’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

14-06-2018

Bu mutlu günümüzde bizlerle olan Dekanlarımıza, Enstitü ve Yüksekokul Müdürlerimize, Fakültemiz Mezunlar Derneği’ne ve tüm değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.
Dereceye giren ve mezun olan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.
Törenimizin düzenlenmesinde emeği geçen Dekan Yardımcılarımız, Mezuniyet Komitemiz, Fakülte Sekreterimiz ve tüm idari personelimize de katkıları için teşekkür ederiz.
Ayrıca Emekli Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Adnan GÜLERMAN hocamız da Fakülte birincisi mezunumuza bir adet bilgisayar hediye etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Oluşturulma Zamanı : 14/06/2018 15:40 | Son Güncellenme Zamanı : 5/09/2018 21:29