Article Competition on “The Place and the Importance of Crypto Money in the World Capital Movements” organized by İZİMDER

11-04-2018

KONU:  DÜNYA SERMAYE HAREKETLERİNDE KRİPTO PARALARIN YERİ VE ÖNEMİ

Yarışma Şartları:

1. Makale yarışması DEÜ İİBF Lisans öğrencilerine açıktır.
  2. Makale en fazla 10 sayfa (A4) olmalıdır.
  3. Yazı karakteri Times Roman News 12 Punto ve 1,5 satır aralığında olmalıdır.
  4. Çalışmalar bilimsel araştırma kurallarına göre hazırlanacak, dipnotlar metin içerisinde parantez içerisinde gösterilecek. Ör;(ONGUN, 2008,12) ve kaynakça çalışma sonuna eklenecektir.
  5. Adayların kısa özgeçmişleri, fakülte kimlik kartı fotokopisi ve iletişim bilgilerini de ekleyerek en geç 27 Nisan 2018 Cuma akşamı mesai bitimine kadar Ekonometri Bölüm Sekreterliğine imza karşılığı teslim edeceklerdir.

Yarışma Ödülleri:

Birinciye : Tam Cumhuriyet Altını ( DEÜİİBF Mezunları Derneği )
İkinciye : Yarım Cumhuriyet Altını ( DEÜİİBF Mezunları Derneği )
Üçüncüye : Çeyrek Cumhuriyet Altını ( EFD – Ege Finans Derneği )

Ödül Töreni ve Tarihi:
Yarışma ödülleri DEÜ İİBF Mezunları Derneği – İZİMDER tarafından 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü “ MEZUNLAR BULUŞMASI“ etkinliğinde sahiplerine dağıtılacaktır.

YARIŞMA JÜRİSİ:

1. Prof. Dr. İpek DEVECİ KOCAKOÇ – DEÜ Ekonometri Bölümü Başkanı,
  2. Yrd. Doç. Dr. Özlem KİREN GÜRLER  – DEÜ Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı
  3. Prof. Dr. Mert URAL – DEÜ İktisat Bölümü Öğretim Üyesi
  4. Prof. Dr. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN – İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi