“Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi: Çalışma Yaşamına Bir Adım Kala Bilmeniz Gerekenler” Konulu Bilgilendirme Toplantısı

24-04-2017

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kulübü desteği ile gerçekleşecek olacak Bilgilendirme Toplantısı’nda Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri, D.E.Ü. öğrencilerine yönelik olarak aşağıdaki konu başlıklarında açıklamalarda bulunacaklardır:

• ILO (International Labour Organization) ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hakkında bilgi
  • Sosyal taraflar kimdir? Sosyal diyalog nedir? Gençlerin sosyal diyaloğa katılımı
  • Çalışma yaşamında sosyal diyaloğa ilişkin haklar

Bilgilendirme toplantısı 27 NİSAN 2017 Perşembe Günü, İ.İ.B.F. Mavi Salon’da, saat 15:30’da gerçekleşecektir.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Afiş İçin Tıklayınız

Oluşturulma Zamanı : 24/04/2017 11:47 | Son Güncellenme Zamanı : 25/04/2017 21:11