Fakültemizde YÖK Dış Değerlendirme Süreci Kapsamında Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

23-10-2017

Fakültemizde ilki gerçekleştirilen Dış Paydaşların Yer Aldığı Danışma Kurulu Toplantısı Dekan Vekili Prof.Dr. Kâmil TÜĞEN Başkanlığında, Prof.Dr.Özlem Çakır Koordinatörlüğünde Yapıldı. Kamu ve Özel Kuruluşların Seçkin Temsilcileriyle Yapılan Toplantıda Fakülte Öğretim Elemanlarımızı Temsilen İki Öğretim Üyesi, Buca Kaymakamlığı, Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama Koordinatörlüğü ve Mezunlarla İlişkiler,Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunlar Derneği (DEUDER), DEPARK,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Derneği (İZİMDER),Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlığı, Ege Sanayi ve İşadamları Derneği (ESİAD), İŞKUR’ un Üst Düzey Yöneticileri Katılmışlarıdır.

Oluşturulma Zamanı : 23/10/2017 11:17 | Son Güncellenme Zamanı : 23/10/2017 11:21