Mezuniyet Törenimize İlişkin Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

15-06-2017

1 -) 19 Haziran 2017 Pazartesi günü 9:30 ile 11:30 saatleri arasında prova yapılacaktır. Kendi imkanları ile tören alanına gidemeyecek öğrencilerimiz için prova günü sabahı saat 08:30 da fakültemizin Hasanağa Bahçesine yakın kapısından araç kaldırılacaktır.

2 -) Mezuniyet Törenimiz saat 20:00’da başlayacak olup tören günü şehiriçi ve kampüs içi trafiğinin yoğunluk ihtimali dikkate alınarak en geç saat 19:00’da tüm öğrencilerimizin tören alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.

3 -) Sahneye çıkış, mezuniyet kayıt işleminde verilen numaraya göre değil öğrenci numarasına göre yapılacaktır. Bölüm içi çıkış sıraları hiçbir suretle değiştirilmeyecek, yer değişikliğine ilişkin hiçbir talep dikkate alınmayacaktır.

4 -) Sahneye ilk çıkacak bölüm Maliye bölümü olup diğer bölüm sıralamaları daha sonra açıklanacaktır.

5 -) Her bölüm sahne arkasında yer alan ve bölümlere göre ayrılmış olan toplanma noktalarında bekleyecekler ve ailelerin yanında bulunma veya fotoğraf çekilme vb. nedenlerle dağılmayacaklardır. Çıkış sırasını kaçıran öğrencilerimizin sorumluluğu kendilerine aittir. Bu hususa, tören çıkış sıralarının aksamaması bakımından özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir.

6 -) Maliye bölümü sahneye çıkış sıralamasında ilk 60’ta yer alan öğrencilerimizin, tören açılış konuşmaları ve derece alan öğrencilerimize başarı plaketlerinin verilmesi süresince sahnede yer almaları gerektiği için Maliye bölümümüzdeki görevli Araştırma Görevlilerimizin talimatlarına uymak konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

7 -) Diğer fakültelerin mezuniyet törenlerinde kullanılmak üzere ilgili fakültelere teslim edilme zorunluluğu nedeni ile Kep ve Cübbe tesliminin Mezuniyet Töreni sonrası (aynı akşam) giriş kapısında bulunacak teslim masalarına yapılması gerekmektedir. Tören akşamı teslim edilmeyen Kep ve Cübbeler soruşturma konusu olacaktır.

8 -) Mezun adayı öğrencilerimizin kendi bölümleri içindeki kişi bazında sahneye çıkış sıralarına ve bölüm içi gruplardan sorumlu Araştırma Görevlilerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir. Aşağıda yer alan bölüm sıralaması bölüm bazında sahne çıkış sırası olmayıp bölüm adları alfabetik olarak sıralanmıştır.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Ekonometri
İktisat
İşletme
Kamu Yönetimi
Maliye

Oluşturulma Zamanı : 15/06/2017 18:12 | Son Güncellenme Zamanı : 16/06/2017 10:30