Prof.Dr. Fevzi DEMİR’e Armağan Takdim Töreni gerçekleştirildi.

25-11-2016

Duayen Hocamız Prof.Dr. Fevzi DEMİR’e Armağan Takdim Töreni gerçekleştirildi.

Bölümümüzün önceki başkanlarından Saygıdeğer Hocamız Prof.Dr. Fevzi DEMİR adına Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Dergisi’nin Özel Sayısı olarak yayımlanan “PROF.DR FEVZİ DEMİR’E ARMAĞAN”ın takdimi dolayısıyla düzenlenen toplantı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirildi.
Bu mutlu ve anlamlı günü bizlerle paylaşan Bölümümüz Emekli Öğretim Üyelerinden Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Nazım SÖZER’e, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Pınar SÜRAL ÖZER’e, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Gökhan TENİKLER’e, Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr. Kamil TÜĞEN’e, Bölümümüz öğretim elemanları ve tüm değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.
Sayın Dekanımız Prof.Dr. Pınar SÜRAL ÖZER’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Prof. Dr. Ali Nazım SÖZER, Prof. Dr. Mustafa Yaşar TINAR, Prof.Dr. Tunç DEMİRBİLEK, Prof.Dr. Mustafa Ruhan ERDEM ve Prof.Dr. Serkan ODAMAN’ın hatıra konuşmalarından sonra, Prof.Dr. Fevzi DEMİR Hocamıza Armağanı takdim edildi.
Armağan Editörü Prof.Dr. Serkan ODAMAN’ın şahsında etkinliğin düzenlenmesinde ve Armağan’ın hazırlanmasında emeği geçenlere ve çalışmalarıyla katkı veren değerli yazarlara müteşekkiriz.
Gerek Bölümümüze ve Fakültemize, gerekse Üniversitemize önemli hizmetler vermiş Değerli Hocamız Prof.Dr. Fevzi Demir’e bundan sonraki yaşamında sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla.

Prof.Dr.Tunç DEMİRBİLEK
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı

 

1

2

3

4

5

6

7

8

Oluşturulma Zamanı : 25/11/2016 10:26 | Son Güncellenme Zamanı : 25/11/2016 11:56