Professor Dr. Adnan Gülerman’s 90th birthday celebration.

08-11-2017

EMEKTAR HOCANIN 90. YAŞ COŞKUSU

DEÜ 90’LIK HOCASINI UNUTMADI

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunlar Derneği (DEÜDER) işbirliğinde emekli Prof. Dr. Adnan Gülerman’ın 90’ıncı yaş günü kutlandı. Emekli öğretim üyelerinin de katıldığı etkinlikte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile DEÜDER, 35’inci yılını dolduran Dokuz Eylül Üniversitesi’nin çınarlarını bir araya getirdi. Emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Koray Başol, Prof. Dr. Fikret Sönmez, Prof. Dr. Fevzi Demir, Prof. Dr. Erol Akı ve Prof. Dr. Fevzi Devrim, bölüm başkanları ve öğretim üyelerinin buluştuğu etkinlikte, emekli Prof. Dr. Adnan Gülerman’ın 90’ıncı yaş günü kutlandı. Fakülte adına Dekan Vekili Prof. Dr. Kamil Tüğen ve DEÜDER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Çakır, emektar Gülerman’a hediye verdi. DEÜ’nün çınarları öğrencileriyle sohbet etti, anılarını paylaştı, zaman zaman ise duygusal anlar yaşandı. İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Kamil Tüğen, “Bizleri yetiştiren, binlerce öğrencinin yetişmesinde yayınları ve dersleri ile emek veren tüm değerlerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyor, aramızdan ayrılsalar da gönlümüzde yaşayan hocalarımızı da bu vesile ile saygıyla anıyoruz” dedi.

DEÜDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Çakır, “Üniversitemiz mezunları, mensupları ve emektar hocalarıyla bir bütündür. Bu tür etkinlikler, hem hocalarımızla bir araya gelmemize hem de gençlerin hocalarımızın değerli tecrübelerinden yararlanmalarına imkan sunuyor. Kurumsal aidiyet duygusunu güçlendirme noktasında DEÜDER’in yaptığı çalışmalar, farkındalık yaratıyor” diye konuştu.



Create Timestamp : 08/11/2017 19:48 | Last Update Timestamp : 8/11/2017 19:54