TÜM DUYURULAR

15. Türkçe Konuşma Yarışması

KATEGORİ :IIBF

Ara Sınav Programı

Fakültemiz Kamu Yönetimi (İ.Ö.) bölümü 4. Sınıf Öğrencimiz Elif Canbulat Fidan Bağışlamıştır. Duyarlılığından Dolayı Öğrencimize Teşekkür Ederiz.

Bölüm ve Derslere Göre Ders Programı

Fakültemiz ile Buca Halk Eğitim Merkezi İşbirliği İle Fakültemiz Öğrencilerine Ücretsiz ve Sertifikalı Diksiyon Kursu

KATEGORİ :BİZDEN HABERLER | IIBF

18 Mart pazartesiden itibaren B kapısından sadece DEÜ HGS alma yetkisi ve imkanı olmayan kantin, servis, kurye vs. ile Dekanlık, Yabancı diller Yüksekokulu ve DEUZEM protokolü Araçlarının girişine izin verilecek olup, Bunun dışında kalan personelin tümü araç girişlerini A kapısından yapmaları gerekmektedir.

KATEGORİ :BİZDEN HABERLER | IIBF

Fakültemiz E Blokta bulunan Üç Adet Konferans Salonu ile Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü (YBS) 3. Katta yer alan Üç Laboratuvarın Açılışı Yapıldı.

2018-2019 Bahar Yarıyılı Cuma günü öğleden sonraki dersler 13.55’de başlayacaktır. Duyurulur.

Öğrencilerimiz İçin Ücretsiz İngilizce Kursu

Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 14 Mart 2019 Perşembe Günü 09-18 saatleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde Gerçekleşecektir.

Oluşturulma Zamanı : 8/03/2019 14:38 | Son Güncellenme Zamanı : 8/03/2019 14:39