2015-2016 Education Year Central Undergraduate Transfer Application Results and Process

07-09-2015

2015 – 2016 Öğretim Yılı güz yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş yapmaya hak kazananlar listesinde yer alan öğrencilerin www.deu.edu.tr web sayfasının sağ tarafında yer alan DEBİS girişi üzerinden (Öğrenci adına açılan sayfada) Yeni Kayıt İşlemleri linki aracılığıyla web kayıtlarını tamamladıktan sonra, 09.09.2015 – 11.09.2015 tarihleri arasında bizzat okulumuza gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayanlar haklarını kaybetmiş olacaktır. İkinci öğretime yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin web kayıt yapmadan önce herhangi bir İşbankası şubesine giderek öğrenci numarasını söylemek suretiyle harç ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Kayıt için gerekli evraklar : Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 6 adet vesikalık fotoğraftır.

Yatay geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin, halihazırda kayıtlı oldukları okuldan kayıt sildirmelerine gerek yoktur. Okulumuza kayıtlarını yaptıran öğrencilerin dosya içerikleri resmi yazışma ile okullarından talep edilecektir.

akademik-yatay-gecis-debis-giris

Kazananların Listesi için burayı tıklayınız.

Başvurusu Olumsuz Sonuçlananlar için tıklayınız.

Create Timestamp : 7/09/2015 11:02 | Last Update Timestamp : 7/09/2015 11:15