2016-2017 Education Year Student Representative

03-11-2016

ÖĞRENCİLERİMİZE

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERİSTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ GEREGİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILACAKTIR.

YÖNERGENİN 5.MADDESİNDEKİ KOŞULLARI TAŞIYAN ADAYLARIN BİR DİLEKÇE VE   TRANSKRİPT BELGESİ İLE BİRLİKTE 04 KASIM 2016 CUMA GÜNÜ SAAT 17:30’A KADAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

SEÇİMLER İLE İLGİLİ TÜM DUYURULAR B AMFİLARİNDE İLAN PANOSUNDA İLAN EDİLECEKTİR.

DUYURULUR

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERİSTESİ
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMMLER FAKÜLTESİ
ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ

– Her bölüm için,örgün ve ikinci öğretim birlikte temsil edilmek üzere bir öğrenci temsilcisi seçilecektir.
– Bölüm temsilcileri kendi aralarında Fakülte Temsilcisini seçeceklerdir.
– Seçimlerde birinci turda seçimin yapıldığı bölümün %60’ının,ikinci turda %50’sinin seçime katılması şarttır.ilk iki turda seçim gerçekleşmez ise üçüncü turda katılma şartı aranmaz.

Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler şunlardır:
a- Fakülteye kayıtlı öğrenci olması
b- Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması
c- Herhangi bir disiplin cezası almamış olması
d- Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması

Not: Bu nitelikleri taşımadığı sonradan anlaşılan veya seçim sırasında bu niteliklere sahip olup da, daha sonra söz konusu nitelikleri kaybedenlerin temsilcilik sıfatı kendiliğinden sona erer.

Müracaat :

04 Kasım 2016 CUMA günü saat 17:30’a kadar bir dilekçe ve transkript ile Fakülte Sekreterliğine yapılacaktır.

Propaganda çalışmaları : 07- 08 -09-Kasım 2016 tarihlerinde yapılacaktır.

Create Timestamp : 03/11/2016 11:44 | Last Update Timestamp : 3/11/2016 13:10