2018-2019 Academic Year Graduation Ceremony Cap and Cloth Distribution Process

19-06-2019

25 Haziran 2019 Salı günü 9:30 ile 11:30 saatleri arasında Tınaztepe Amfi Tiyatrosunda Mezuniyet Töreni provası yapılacaktır. Tüm mezun adayı öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz davetlidir.

28 Haziran 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Fakültemiz 2018-2019 Öğretim yılı 73. dönem Mezuniyet Töreni Kep ve Cübbe dağıtmı 24 Haziran 2019 Pazartesi günü sabah saat 09:00 da başlanacak ve gerekli olması durumunda Mezuniyet Tören günü saat 12:00 kadar devam edecektir. Kep ve Cübbe dağıtımı için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:

• Daha önceki duyurumuzda belirtildiği gibi internet üzerinden (https://fbsiibf.deu.edu.tr/ adresinden debis kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak) Mezuniyet Törenine katılacağınızı kaydetmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yapmayanlar kep ve cübbe alsa dahi isimleri törende okunmayacaktır.
  • 24 Haziran 2019 saat 09:00 dan itibaren B amfileri içerisinde bulunan Mezuniyet bürosundan imza karşılığı şahsen Kep ve Cübbe teslim alınacaktır. Elimizde yeteri kadar kep ve cübbe olacağından öğrencilerimiz kep cübbe dağıtımı başlangıç tarihinde burada olmayacaklar ise geri döndüklerinde Mezuniyet töreni gününden önce olmak kaydı ile şahsen ve imza karşılığı kep ve cübbelerini teslim alabilirler.
  • Dağıtımlar ve kayıt işlemi, 09:00 -11:45 ve 13:15 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Başkası adına kep ve cübbe teslimi yapılmayacaktır.
  • Kep ve Cübbeler standart olup beden seçeneği bulunmamaktadır. Kep ve Cübbe sayımız tüm mezun adayı öğrencilerimize yetecek kadar vardır.
  • Kep ve Cübbe geri teslimi Mezuniyet Töreni sonrası Amfi Tiyatrosunun girişinde kurulacak teslim masalarına yapılacaktır. Kep ve Cübbe alırken size verilecek olan kayıt numarasını mezuniyet töreni gecesi kep ve cübbenizi teslim ederken görevliye bildirmeniz gerektiğinden bu numaranın öğrenci tarafından biliniyor olması gerekmektedir.
  • KEP ve CÜBBELER MEZUNİYET TÖRENİ BİTİMİNDE KURULACAK TESLİM MASALARINA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLU OLUP, O GECE KEP VE CÜBBESİNİ TESLİM ETMEYENLERİN MEZUNİYET İŞLEMLERİNİN YAPILMASI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR!!!

Create Timestamp : 19/06/2019 15:54 | Last Update Timestamp : 21/06/2019 11:21