2018-2019 Academic Year Graduation Ceremony Participation Registration Process and Cap and Gown Distribution

29-05-2019

  • 28 Haziran 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Fakültemiz 2018-2019 Öğretim yılı 73. dönem Mezuniyet Törenine katılımı için kayıt işlemleri Debis Kullanıcı adı ve şifreniz ile birlikte http://iibf.deu.edu.tr/fbs adresinden yapılacaktır.
  • Debis sisteminde 4. sınıf görünen herkes bu adrese giriş yaptığında karşısında otomatik olarak Mezuniyet Töreni katılım tercihini soran bir ekran göreceklerdir. Bu sene mezuniyet törenine katılmak isteyenler bu ekranda “TÖRENE KATILACAĞIM” seçeneğini seçmelidirler. Daha önce katılmış olup bu sene katılmak istemeyenler ile daha önce katılmayıp ilerleyen senelerde katılmak isteyen öğrencilerimiz ise “TÖRENE KATILMAYACAĞIM” seçeneğini işaretlemelidir.
  • Seçiminiz sisteme kayıtlanacak ve Mezuniyet tören günü mezun adayı öğrencilerimiz sahneye tercihleriniz ile oluşacak bu listelere göre çağırılacaktır. Buradan tercihini katılma yönünde bildirmeyen öğrencilerimiz kep ve cübbe alsalar dahi isimleri törende okunmayacağından mağdur olabilirler. Bu nedenle sistemden törene katılacağım seçeneğini seçmeleri önem arz etmektedir.
  • Sistem üzerinde kayıt işlemi ile ilgili sorun yaşadığınız takdirde Fakültemiz Bilgi İşlem birimine başvurabilir veya omer.aydin@deu.edu.tr adresine sorununuzu ve öğrenci bilgilerinizi içeren bir mail atabilirsiniz.

Kep ve Cübbe dağıtmı daha sonra yapılacak duyurularda belirtilen tarihlerde başlanacak ve gerekli olması durumunda Mezuniyet Tören günü saat 12:00 kadar devam edecektir (Hafta sonu dağıtım olmayacaktır).. Kayıt işlemleri ile Kep ve Cübbe dağıtımı için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:

  • http://iibf.deu.edu.tr/fbs adresine giriş yaparak Tören katılım durumunuzu kaydetmeniz gerekmektedir. (Kep ve cübbeyi arkadaşınız sizin yerinize alamaz!)
  • Sisteme kayıt yapıldıktan sonra ilerleyen bir tarihte duyurusu yapıldığında belirtilecek tarihten itibaren B amfileri içerisinde bulunan Mezuniyet bürosundan imza karşılığı şahsen Kep ve Cübbe teslim alınacaktır. Elimizde yeteri kadar kep ve cübbe olacağından öğrencilerimiz kep cübbe dağıtımı başlangıç tarihinde burada olmayacaklar ise geri döndüklerinde Mezuniyet töreni gününden önce olmak kaydı ile şahsen ve imza karşılığı kep ve cübbelerini teslim alabilirler.
  • Kep – Cübbe dağıtımları , 09:00 -11:45 ve 13:15 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Yukarıdaki adresten kayıt yapmaksızın kep ve cübbe teslim edilmeyecektir.
  • Başkası adına kep ve cübbe teslimi yapılmayacaktır.
  • Kep ve Cübbeler standart olup beden seçeneği bulunmamaktadır. Kep ve Cübbe sayımız tüm mezun adayı öğrencilerimize yetecek kadar vardır.
  • Kep ve Cübbe geri teslimi Mezuniyet Töreni sonrası Amfi Tiyatrosunun girişinde kurulacak teslim masalarına yapılacaktır. Kep ve Cübbe alırken size verilecek olan kayıt numarasını mezuniyet töreni gecesi kep ve cübbenizi teslim ederken görevliye bildirmeniz gerektiğinden bu numaranın öğrenci tarafından biliniyor olması gerekmektedir.
  • KEP ve CÜBBELERİN MEZUNİYET TÖRENİ BİTİMİNDE KURULACAK TESLİM MASALARINA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLU OLUP, O GECE KEP VE CÜBBESİNİ TESLİM ETMEYENLERİN MEZUNİYET İŞLEMLERİNİN YAPILMASI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR!!!
Create Timestamp : 29/05/2019 10:14 | Last Update Timestamp : 11/06/2019 16:48