16. Geleneksel Maliye Bölümü Pikniğinde, Prof. Dr. Fevzi DEVRİM Hocaya Armağan Kitap Takdim Edildi

02-06-2014

27 Mayıs 2014 Salı günü yapılan 16. Geleneksel Maliye Bölümü Pikniğimiz  Prof.Dr.Fevzi DEVRİM  ve Değerli Eşlerinin, Fakülte Dekanımız Prof. Dr.Öcal USTA ve Dekan Yardımcımız Doç.Dr.Pınar SÜRAL ÖZER, Ekonometri Bölüm Başkanımız Prof.Dr.Levent ŞENYAY, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkan Yardımcımız Doç.Dr.Özlem ÇAKIR, Bölümümüze hizmet etmiş hocalarımız İzmir E.Defterdarı, İzmir Büyükşehir E.Genel Sekreteri Dr.Ali Galip Özgül HALICI, İzmir E. Milletvekili Devlet E.Bakanı ve İzmir Üniversitesi İİBF Dekanı,Önceki Bölüm Başkanlarımızdan Prof.Dr.Sabri TEKİR, İzmir Büyükşehir E.Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Talat ŞİMDİ, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İİBF E.Dekanı Prof.Dr.Naci B.MUTER, Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr.A.Kemal ÇELEBİ ve Öğretim Üyeleri Prof.Dr.Süreyya SAKINÇ,Yrd.Doç.Dr.Gül KAYALIDERE, Manisa Celal Bayar Üniversitesi  Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Güneş ÇETİN GERGER’inde katılımlarıyla gerçekleşmiş, piknik çerçevesinde  Prof.Dr.Fevzi DEVRİM hocamıza Armağan kitap takdim edilmiştir.

Oluşturulma Zamanı : 2/06/2014 15:38 | Son Güncellenme Zamanı : 19/12/2016 18:16