17. Geleneksel Maliye Bölümü Pikniği 18 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi

08-06-2015

17. Geleneksel Maliye Bölümü Pikniği Buca Kaynaklar Yolu üzerindeki bir tesiste 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü yapıldı. Pikniğe Üniversitemiz İİİBF Maliye Bölüm öğretim üye ve yardımcıları yanında Fakülte Dekanı Prof.Dr. Öcal Usta, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Pınar Süral Özer, Devlet Eski Bakanı ve İzmir Milletvekili, İzmir Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sabri Tekir, Maliye Bölümü eski başkanı, Celal Bayar Üniversitesi İİBF Eski Dekanı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Eski Müdürü Prof.Dr. Fevzi Devrim de katıldı. Piknikte genç öğretim elemanları Araş.Gör. Sadi Tercan, Araş.Gör. Esra Şahin ve Araş.Gör. Merve Yolal’ın Maliye Bölümüne katılımları kutlandı. Yıl sonu yorgunluklarının atıldığı Maliye Bölümü Piknikleri ilk olarak dönemin Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Tosuner tarafından 1999 yılında başlatıldı. 10.su Prof.Dr. Fevzi Devrim’in Bölüm Başkanlığı döneminde yapılan Geleneksel Maliye Bölümü Piknikleri 17 yıldır kesintisiz bir şekilde sürdürülüyor. Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr. Kâmil TÜĞEN piknikler konusunda, “Fakülte yönetiminin, Fakültemiz Bölüm Başkanlarının, Bölüme hizmet vermiş önceki Bölüm Başkanları ve öğretim üyelerinin de davet edildiği dönem sonu piknikleri sosyal ilişkilere katkı sağladığı gibi kutlamalar için de uygun bir zemin oluşturuyor. Bu yıl üç genç meslektaşlarımızın bölümümüze katılımını kutladık. Geçen yıl Prof.Dr. Fevzi Devrim’e Armağan kitabımızı daha geniş bir davetli topluluğu önünde hocamıza takdim etmiştik.” dedi.

Oluşturulma Zamanı : 08/06/2015 14:37 | Son Güncellenme Zamanı : 19/12/2016 18:15