2015-2016 Öğretim Yılında YGS-LYS ile Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

30-07-2015

YENİ KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

e-Devlet Sistemi üzerinden kayıtlarını tamamlayan öğrencilerimiz için teslim edilmesi zorunlu belgeler :

1- Lise Diplomasının Aslı veya Noter Onaylı Sureti (Kayıp edilmiş olması halinde mezun olunan liseden alınacak kayıp belgesi)

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

3- 12 adet vesikalık fotoğraf

e-Devlet Sistemi üzerinden kayıtlarını tamamlayan öğrencilerimiz için belgelerin teslim tarihleri :

05 Ekim 2015 – 23 Ekim 2015 arası mesai saatleri içerisinde. (www.deu.edu.tr adresi DEBİS girişinde yeni kayıt işlemlerini de yapmak kaydı ile)

Belgeler fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’na teslim edilecektir.

DEÜ Web-Kayıt (DEBİS) sistemi üzerinden (yeni kayıt işlemleri) kaydını tamamlayan öğrencilerimiz için teslim edilmesi zorunlu belgeler :

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

3- 12 adet vesikalık fotoğraf

DEÜ Web Kayıt (DEBİS) Sistemi üzerinden (yeni kayıt işlemleri) kayıtlarını tamamlayan öğrencilerimiz için belgelerin teslim tarihleri :

Öğrenci numarasının son hanesi tek sayı olanlar için 5 Ağustos 2015 Çarşamba

Öğrenci numarasının son hanesi çift sayı olanlar için 6 Ağustos 2015 Perşembe

2015-2016 öğretim yılı Ders Kaydınızı yapabilmeniz için Yukarıda belirtilen teslim edilmesi zorunlu belgelerin belirtilen süreler içinde fakültemiz öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Hazırlık okumak isteyen öğrencilerin de bu belgeleri teslim etmesi zorunludur.

Oluşturulma Zamanı : 30/07/2015 15:01 | Son Güncellenme Zamanı : 30/07/2015 15:00