Büyük Taarruz’un 104. Yılı Kutlu Olsun Büyük Taarruz’un 104. Yılı Kutlu Olsun 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz; milletimizin bağımsızlık iradesinin, vatan sevgisinin, cesaretinin ve sarsılmaz imanının tarihe al...
30 Ağu 2026
Fakültemiz Disiplin Kurulu Gerçekleştirildi Fakültemiz Disiplin Kurulu, Dekanımız Prof. Dr. Halim KAZAN başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği ve ilgili mevzuat ç...
24 Ağu 2026
Fakülte Yönetim Kurulumuz Gerçekleştirildi Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekanımız Prof. Dr. Halim KAZAN başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Fakültemizin, eğitim-öğretim planlamaları ve gündemdeki yönetsel kararlar...
24 Ağu 2026
Fakülte Kurulumuz Gerçekleştirildi Fakülte Kurulumuz Dekanımız Prof.Dr.Halim KAZAN başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Fakültemizin kurumsal yapısını daha da güçlendirecek stratejik adımlar değerlendirild...
24 Ağu 2026
Vefat Duyurusu Fakültemiz Kamu Yönetimi Bölümü başkanlığı yapmış Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Erol AKI’nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi, 21.08...
Maliye Bölümü, Dekanımız Prof. Dr. Halim KAZAN’ı Ziyaret Etti Dekanımız Prof.Dr.Halim KAZAN Fakültemiz Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Zeynep ARIKAN ve değerli öğretim üyelerine ziyarette bulundu. Eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilg...
Fakültemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi Fakültemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi. Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mert Ural’ın yürüttüğü görev, Prof. Dr. Halim Kazan’a devredildi. Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Yılmaz il...