2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde Diğer Üniversitelerden Alınması Uygun Görülen Ders Listeleri

27-06-2024

Değerli öğrencimiz,

2023-2024 öğretim yılında diğer üniversitelerden yaz okulu dersi almak için talepte bulunulan ve içerikleri Fakültemizce uygun görülen ders listelerine aşağıdaki linklerde ilan edilmiştir. Öğrencilerimizin diğer üniversitelerden yaz okulu ders taleplerini Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine dilekçe ve ders içerikleri ile bildirmeleri gerekmektedir. Talep edilen yaz okulu derslerinin Fakültemiz Yönetim Kurulundan onaylanmış olması gerekmekte olup dilekçe ve ders içerikleri ile talepte bulunmayan öğrencilerin diğer üniversitelerden alıp başarılı oldukları dersler işleme alınmayacaktır.

KAMU YÖNETİMİ DİĞER ÜNİ. UYGUN GÖRÜLEN DERS LİSTESİ

İŞLETME DİĞER ÜNİ. UYGUN GÖRÜLEN DERS LİSTESİ

İKTİSAT DİĞER ÜNİ. UYGUN GÖRÜLEN DERS LİSTESİ

EKONOMETRİ DİĞER ÜNİ.UYGUN GÖRÜLEN DERS LİSTESİ