Sabancı Vakfı-Yükseköğrenim Bursları Duyurusu

26-09-2024

Üniversiteye Giriş Bursu

YKS’de Sabancı Vakfı tarafından belirlenen taban puanları sağlayarak yine Sabancı Vakfı tarafından burs kontenjanı tahsis edilen üniversitelere yerleştirilen başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilir.

Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler öğrenim gördükleri üniversitelerin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşlerine / Burs Ofisine başvuru yaparlar. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 18 Ekim 2024’dür. Üniversite tarafından bursiyerlerin değerlendirilmesi adayların yüksek başarı ve maddi gereksinimi dikkate alınarak yapılır, mülakatlar neticesinde seçilen bursiyerler üniversitesi ya da Sabancı Vakfı tarafından bilgilendirilir.

Üniversiteye Giriş Bursu (Başvuru Üniversitelere) için tıklayınız

Marmara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da öğrenim gören öğrencilerin burs başvuruları ise www.microfon.co web sitesi üzerinden kabul edilmektedir. www.microfon.co web sitesi üzerinden 18 Ekim 2024 tarihine kadar yapılacak başvurular arasından bursiyer seçimi üniversitelerin burs komiteleri ile değerlendirilerek yürütülecektir.

Üniversiteye Giriş Bursu (Başvuru www.microfon.co web sitesine) için tıklayınız

 

 

 

Oluşturulma Zamanı : 26/09/2024 14:32 | Son Güncellenme Zamanı : 26/09/2024 14:36