12. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi “Küreselleşme”

12-05-2015

XII. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi,  bu yıl Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 13-14-15 Mayıs 2015  tarihleri arasında yapılacak olan kongre, Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi Bölümü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Siyaset Bilimi Topluluğu tarafından düzenleniyor.

Kongre sunumları,  her yıl olduğu gibi sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında değişik konuları masaya yatıran bildirilerden oluşacak. Diğer öğrenci kongrelerinden farklı olarak bu yılki kongrenin İLK KEZ bir teması da olacak: KÜRESELLEŞME.

Yaklaşık 60 üniversiteden 150 katılımcının beklendiği kongrede Siyaset Bilimi, Yönetim Bilimi, Kentleşme ve Çevre Sorunları ve Uluslararası İlişkiler alanlarının altında küreselleşmeyle ilişkisi kurulmuş 50 bildiri sunulacak. Üç gün sürecek olan kongrenin ilk iki gününde eş zamanlı oturumlar düzenlenecek. Gelecek kongreye ev sahipliği yapacak üniversitenin belirlenmesinin ardından katılımcılara katılım belegeleri verilecek ve son olarak kongre Şirince gezisi ile son bulacak.

Bu yılki kongrede %51 KADIN kotası, %10 ENGELLİ kotası, %15 MEZUNLAR kotası İLK KEZ uygulanacak. Bu yılki kongrenin hedefi; Kongreyi öğrencilerin sunumlarını gerçekleştiği, işbirliği ve dayanışma olanaklarını geliştirdiği bir kongre olmasının yanı sıra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında çalışan akademisyenlerin, mülki amirlerin, yerel yöneticilerin ve öğrencilerin buluşacağı bir platform haline getirmek olacak.

Düzenleyeceğimiz bu kongrede, siz yarının akademisyenlerini ve siyasetçilerini  ağırlayacak olmak bizlere onur verecek. 13-14-15 Mayıs’ta, İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde ilklerin kongresinde buluşmak dileğiyle.

Oluşturulma Zamanı : 12/05/2015 17:53 | Son Güncellenme Zamanı : 6/03/2017 12:40