13.TRADEMASTER YATIRIM LİGİ YARIŞMASI

15-03-2022

Fakültemizin Değerli Öğrencisi,

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ‘nin13.sünü düzenlediği ve 54 üniversitenin katılımcı bulunduğu TradeMaster Yatırım Ligi 28 Mart 2022 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 29 Nisan 2022 Cuma günü sona erecektir. Yarışma toplam 5 hafta sürecektir. Öğrencilerin 2’şer kişilik gruplar halinde katılması gerekmekte olup bireysel başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışmanın katılım koşullarına https://trademaster.com.tr/kampus/trademaster-yatirim-ligi-yarisma-kurallari adresinden ulaşabilirsiniz.

Yarışmaya katılacak gruplar kendilerine e-posta ile gönderilecek link üzerinden kayıt olacaklardır. Bu nedenle Fakültemizi temsilen gruplarını kurarak yarışmaya katılacak öğrencilerimizin, fakültemizce gönderilen e-mailde yer alan tabloya isimlerini, iletişim bilgilerini (grup adı, ad/soyad, e-posta, telefon)  doldurarak 22 Mart 2022 Salı gün sonuna kadar zehra.bacak@deu.edu.tr adresine e-posta ile ulaştırılmaları gerekmektedir. Grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir.

Yatırım alanına ilgi duyan öğrencilerimizin, 2 ‘şer kişilik takımlarını oluşturarak Üniversitemizi ve Fakültemizi temsilen yarışmaya katılımlarını bekliyor, tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı

Oluşturulma Zamanı : 15/03/2022 19:55 | Son Güncellenme Zamanı : 15/03/2022 19:57