16. TradeMaster Yatırım Ligi Yarışması Son Başvuru 15.12.2023

08-12-2023

Fakültemizin Değerli Üyesi,

16.si düzenlenen TradeMaster Yatırım Ligi 18 Aralık 2023 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 19 Ocak 2024 Cuma sona erecektir. Yarışma toplam 5 hafta sürecektir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin 2’şer kişilik gruplar halinde katılması gerekmekte olup bireysel başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışmanın katılım koşullarına  https://trademaster.com.tr/kampus/trademaster-yatirim-ligi-yarisma-kurallari   adresinden ulaşılabilmektedir. Yarışmaya katılacak gruplar son başvuru tarihinden sonra kendilerine e-posta ile gönderilecek link üzerinden ayrıca kayıt olacaklardır.

Üniversitenizi temsilen yarışmaya başvurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen grup ismini ve öğrencilere ait iletişim bilgilerini (grup adı, ad/soyad, e-posta, telefon, bölüm) 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 17:30 ‘a kadar  zehra.bacak@deu.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir

Grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir. Grup adında Türkçe karakter ve boşluk olan hesapları sistem kabul etmemektedir.

GRUP İSMİ  :

Öğrenci 1    :