2022-2023 Bahar Dönemi Ek Sınav Başvuru Tarihleri ve Sınav Takvimi

15-08-2023

1.Ek  SınavBaşvuru tarihleri18-25 Ağustos 2023

1.Ek  Sınav Tarihleri: 04 Eylül -08 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava Kimler Katılabilir

Hazırlık sınıfı hariç  7 yıllık azami sürelerini doldurmuş öğrencilerimizden;

• Öğretim planında öngörülen derslerden hiç almadığı ve başarısız oldukları (FF-FD-Devamsız) bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir.
  • Talep etmeleri halinde beş dersten az başarısız dersi bulunan (başarısız oldukları dersler için FF-FD-Devamsız) öğrencilerimiz de bu haktan yararlanabilirler.
  • Yapılacak olan ek sınavlar sonunda 6 ders ve üzeri başarısız dersi bulunan öğrencilerin kayıtlarının silinmesi.
  • Bu şartların dışındaki öğrencilerimiz bu haktan yararlanamazlar.

2.Ek  SınavBaşvuru tarihleri18-25 Ağustos 2023

1. Ek  Sınav Tarihleri: 11 Eylül -15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava Kimler Katılabilir

Hazırlık sınıfı hariç 7 yıllık azami sürelerini doldurmuş öğrencilerimizden;

• Bu şartların dışındaki öğrencilerimiz bu haktan yararlanamazlar.Başvuru ŞekliBaşvuru dilekçelerinizi (Ek ders dilekçesi) mail yoluyla bölüm memurunuza (https://iibf.deu.edu.tr/idari-birimler/ogrenci-isleri-birimi/ )  gönderebilirsiniz)Başvurular bittikten sonra başvuru sonuçları (uygun görülen ve görülmeyen adaylar) sitemizde yayınlanacaktır.
Oluşturulma Zamanı : 15/08/2023 16:27 | Son Güncellenme Zamanı : 16/08/2023 18:47