2023-2024 Akademik Yılı Merkezi Yatay Geçiş Sonuçları

08-09-2023

2023 – 2024 Öğretim Yılı güz yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş yapmaya hak kazananlar listesinde yer alan öğrencilerin www.deu.edu.tr web sayfasının sağ tarafında yer alan DEBİS girişi üzerinden (Öğrenci adına açılan sayfada) Yeni Kayıt İşlemleri linki aracılığıyla web kayıtlarını tamamladıktan sonra, 11-15 EYLÜL 2023 tarihleri arasıda bizzat Fakültemize gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenci numaraları aşağıdaki kazananlar listesinde yer alırken giriş şifreleri doğum tarihleri GGAAYYYY şeklinde  şekilde girilmelidir ( Ekranda @ogr.deu.edu.tr alanı seçilmesi gereklidir.). Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayanlar haklarını kaybetmiş olacaktır. İkinci öğretime yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin web kayıt yapmadan önce herhangi bir Ziraat bankası şubesine giderek öğrenci numarasını söylemek suretiyle harç ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

2023 – 2024 Öğretim Yılı güz yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin listesi için burayı tıklayınız.

2023 – 2024 Öğretim Yılı güz yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş yapmaya hak kazanamayan öğrencilerin listesi  için burayı tıklayınız.

MERKEZİ YERLEŞTİRME YATAY GEÇİŞ KESİN KAYITLARI

11-15 EYLÜL 2023 TARİHLERİ ARASINDA  FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİNDE YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER

-2 ADET FOTOĞRAF

– “YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR” BELGESİ (BAŞVURU SIRASINDA VERİLMEDİYSE)

-NÜFUS CÜZDANI/ YADA PASAPORT ASLI VE FOTOKOPİSİ