2023-2024 Çift Anadal Başvuruları (Ekonometri ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümleri)

04-10-2023

Başvuru tarihleri 5-6 Ekim 2023
Sonuçların ilanı 10 Ekim 2023
Kesin kayıt tarihleri 11-12-13 Ekim 2023

KOŞULLAR

(İİBF YBS-TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ, İİBF EKONOMETRİ-FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN)

• Öğrenci, duyurulmuş olan Çift Anadal programına, Anadal lisans programının en erken 3. ve en geç 5. döneminin başında başvurabilir.
  • Çift Anadal programları için Anadal programında başvurduğu döneme kadar tüm derslerden başarılı olmalıdır.
  • Genel not ortalaması en az 4 üzerinden 2.00 olmalıdır.
  • Anadal programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibarı ile en üst % 20′ de bulunulmalıdır.
  • Genel Not ortalaması en az 4 üzerinden 2.00 olan ancak anadal diploma programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibari ile en üst %20’sinde yer almayan öğrencilerden, çift anadal yapılacak programın ilgili yıldaki taban puanından az olmamak üzere puana sahip olanlar da çift anadal programına başvurabilirler.   NOT:
  • Fakültemiz Ekonometri Bölümü öğrencileri çift anadal programına başvurusunu Fen Fakültesi İstatistik Bölümüne , Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri çift anadal programına başvurusunu Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği  Bölümüne  başvuru yapması gerekmektedir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ÇAP PROGRAMI AÇAN BÖLÜMLER
İİBF Ekonometri Fen Fakültesi İstatistik
İİBF Yönetim Bilişim Sistemleri Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği

Çift Anadal Programı Yönergesi

Başvurular şahsen veya e-posta yoluyla yapılabilir. Koşulları sağlamayanlara veya eksik belge nedeniyle başvurusu değerlendirme alınmayanlara ayrıca bildirim yapılmaz.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Öğrenci İşleri E-mail adresleri için   için tıklayınız.

Oluşturulma Zamanı : 4/10/2023 10:03 | Son Güncellenme Zamanı : 4/10/2023 10:03