30.06.2022 tarihinde saat 19.30’da Tınaztepe Kampusü Amfi tiyatrosunda gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenimize İlişkin Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar ve Öğrenci Sahne Çıkış Sıraları ile Tören Animasyonu

30-06-2022

1 -) Mezuniyet Törenimiz 30.06.2022 tarihinde saat 19:30’da başlayacak olup tören günü şehir içi ve kampüs içi trafiğinin yoğunluk ihtimali dikkate alınarak en geç saat 18:00’da tüm öğrencilerimizin tören alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.

2 -) Sahneye çıkış, mezuniyet kayıt işleminde verilen numaraya göre değil ÖĞRENCİ NUMARASINA göre yapılacaktır. Bölüm içi çıkış sıraları hiçbir suretle değiştirilmeyecek, yer değişikliğine ilişkin hiçbir talep dikkate alınmayacaktır.

3 -) Sahneye ilk çıkacak bölüm İşletme bölümü olup diğer bölüm sıralamaları daha sonra açıklanacaktır.

4 -) Tören alanına giriş yapan her mezun, sahnenin arkasındaki açık alanda bulunan BÖLÜM AFİŞİ altında toplanmalıdır. Ailelerin yanında bulunma veya fotoğraf çekilme vb. nedenlerle dağılmak, törenin işleyişine engel olabileceği gibi, mezunların sırasını kaçırmasına yol açabilmektedir. Dolayısı ile ilgili konuda mezunlara yardımcı olacak Araştırma Görevlileri alanda bulunacaktır. Mezunlar alana giriş yaptıktan sonra DEU İİBF web sitesinde yayınlanan listeden isminin yanında belirtilen Araştırma Görevlisi ile iletişime geçmelidir. BÖLÜMLER ALFABETİK OLARAK SIRALANMIŞTIR.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

Ekonometri Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

İktisat Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

İşletme Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

Kamu Yönetimi Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

Maliye Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunları Sahne Çıkış Sıralaması ve Gruplar için Görevli Araştırma Görevlileri

5 -) İşletme bölümü sahneye çıkış sıralamasında ilk 60 içinde yer alan öğrencilerimizin, tören açılış konuşmaları ve derece alan öğrencilere başarı plaketlerinin verilmesi süresince sahnede yer almaları gerektiği için İşletme bölümümüzde görevli Araştırma Görevlilerimizin talimatlarına uymak konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

6 -) Sorumlu araştırma görevlisinin talimatları ile sırası gelen bölüm, bina içerisindeki kulise sıra ile alınacak, tüm bu süreçte araştırma görevlisinin yönlendirmelerine uyulacaktır. Sırasını kaçıran ve sahneye çıkamayan öğrenci tekrardan sahneye çıkarılmayacağından, görevlilerin yönlendirmelerine uyulması önemlidir.

7 -) Sahnede mezunları yönlendirecek çeşitli işaretlere (levha, yerdeki yapışkanlar vb.) dikkat edilmesi önem taşımaktadır.

8 -) Listelerde hata olduğunu düşünüyorsanız, boran.sezgin@deu.edu.tr veya  ceyda.unal@deu.edu.tr adreslerine mail atabilirsiniz.

9-) Listenin üst kısmında Örgün, alt kısmında İkinci Öğretim öğrencileri bulunmaktadır.

Oluşturulma Zamanı : 30/06/2022 08:30 | Son Güncellenme Zamanı : 30/06/2022 13:54