BİGGSİNERJİ Destek Programı Başvuruları

11-03-2022

 

Teknoloji ve yenilik tabanlı iş fikirlerine sahip girişimci adayları TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destekleme Programının sağladığı 200.000 TL hibe ile fikirlerini hayata geçirebilirler.

Tübitak 1512 Programının yürütücüsü olan BİGGSiNERJİ; verilen eğitim, mentorluk gibi hizmetler ile DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TEKNOPARK’I DEPARK bünyesinde iş fikrinizin ticarileşmesini sağlıyor.

Desteğe başvurabilmek için iş fikirlerinin;

Teknoloji tabanlı (Ar-Ge niteliği olan)

Yenilikçi (ülke veya dünya için yeni)

Ticari potansiyeli yüksek

İlgili tematik alanlarda olması beklenmektedir

Başvuru için:  www.biggsinerji.com

Tematik Alanlar

Akıllı Ulaşım: Yol Güvenliği, Otonom/Elektrikli Araçlar, İnsansız Hava Araçları, Tümleşik Ulaşım Servisleri, Temiz Ulaşım, Otomotiv, vb.

Akıllı Üretim Sistemleri (Sanayide Dijital Dönüşüm): Endüstriyel Bilişim, Katmanlı/Hızlı Üretim, Makina-İmalat, Otomasyon, Robotik, Yüksek Performanslı Malzemeler vb.

. Enerji ve Temiz Teknolojiler: Enerji, Malzeme/Kimya Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Enerji Verimliliği, Atıktan Enerji, Akıllı Binalar, Akıllı Şehirler, Enerji Depolama, Çevre, vb.

İletişim ve Sayısal Dönüşüm: IOT, Ölçme-Test-Analiz, Elektronik Sistemler, Karar Destek Yazılımları, İletişim, Eğitim, Büyük Veri, Sanal/Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zekâ, Bilgi Güvenliği, Bulut Bilişim, Web Uygulamaları, Mobil Uygulamalar, Giyilebilir Teknolojiler, Ses/Görüntü/Metin İşleme, Turizm Teknolojileri vb.

Sağlık ve İyi Yaşam: İlaç, Tanı ve Analiz Kitleri, Biyomalzeme, E-Sağlık, Tıbbi cihazlar, Spor Teknolojileri vb.

Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme: Su Verimliliği, Tohum, Akıllı ve Temiz Tarım, Fonksiyonel Gıda, Gıda Güvenliği, Gıda Güvenilirliği, Su Ürünleri, Bitki Sağlığı, Hayvan Sağlığı ve Refahı, vb.

Detaylı bilgi için tıklayınız: https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/21566/bigg_2022_yili_1._cagri_duyurusu_son.pdf

Uygulama Esasları ve Yönetmelikler için tıklayınız:

https://tubitak.gov.tr/tr/icerik-yonetmelik-ve-esaslar-9

 

Ayrıntılı bilgi ve başvuru: için www.biggsinerji.com

Oluşturulma Zamanı : 11/03/2022 11:07 | Son Güncellenme Zamanı : 11/03/2022 11:07