Fakültemizden  2023 Yılı Güz ve Bahar (Haziran dönemi) Mezunlarının Lisans Diplomaları Hakkında

12-09-2023

Fakültemizin Değerli Mezunu,

 

Fakültemiz  2023 Yılı Güz ve Bahar (Haziran) mezunlarının lisans diplomaları hazırlanmıştır. Diplomasını almak isteyen mezunlarımızın Fakültemiz Öğrenci İşlerine başvurması yeterli olacaktır.

  • Mezun öğrencilerin yapması gereken işlemler:
    • DEBİS hesaplarından veya www.mezun.deu.edu.tr internet adresinden Mezun Bilgi Formu’nu doldurmalıdır.
    • iibf.deu.edu.tr internet adresinden Sanal Öğrenci İşleri Dilekçe Örnekleri kısmından alacakları mezuniyet için gerekli dilekçe örneklerini (Mezuniyet Dilekçesi 1 ve Mezuniyet Dilekçesi 2) doldurmalıdır. Formlar  için linki Tıklayınız.
    • Nüfus cüzdanının fotokopisi(arkalı önlü) getirmelidir.
    • DEÜ öğrenci kimlik kartı teslim etmelidir.

Diploma teslim alınabilmesi için;

Diploma, diploma eki, geçici mezuniyet belgesi ve sertifikalar yalnızca hak sahiplerinin kendilerine ya da noter onaylı vekâletnamelerini ibraz eden vekillerine teslim edilir. Hak sahibinin yurt dışında bulunması halinde, vereceği vekâletnamenin Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluklarından alınmış olması gerekir. Vefat eden kişinin diploması, istekleri halinde veraset ilamını ibraz eden kanuni mirasçılarına verilir. Diploma, geçici mezuniyet belgesinin iadesi halinde imza karşılığında teslim edilir. Geçici mezuniyet belgesinin kaybedilmesi durumunda ise, kişinin beyanı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kayıp-çalıntı tutanağının teslim edilmesi üzerine imza karşılığında ilgili birim tarafından diploması verilir.

Not: 2023 Bahar tek ders ve Yaz okulu mezunlarının diplomaları düzenlenme aşamasındadır. Fakülte sitesinde duyuru yapılacaktır.

Oluşturulma Zamanı : 12/09/2023 15:17 | Son Güncellenme Zamanı : 12/09/2023 15:17