Tayvan Bursu Başvuruları 2024-2025

14-02-2024

Tayvan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Huayu Zenginleştirme Bursu Programı, Tayvan’da Huayu (Mandarin) eğitimi almaları için seçkin Türk öğrencilerini teşvik etmektedir.

Huayu Zenginleştirme Bursuna başvuran adayların, uygunluk, haklar ve yükümlülükler için Huayu Zenginleştirme Bursu (HES) Uluslararası Öğrenci Yönergesini (Lütfen Tıklayınız)  dikkatlice okuması rica olunur.

Başvuru sahiplerinin yukarıda belirtilen Yönergenin 6. Maddesine göre aşağıda istenen tüm belgeleri sıralı şekilde 3 kopya haline 3 ayrı dosyaya koyarak en geç 31 Mart 2024 tarihine kadar taahütlü posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir:

  1. Başvuru formu.
  2. Başvuru sahibinin pasaport fotokopisi veya uyruğunu doğrulayabilecek diğer belgeler.
  3. En yüksek akademik derecenin belgesi ve transkriptin fotokopisi.
  4. Mandarin Dil Merkezine yapılan başvuruların fotokopisi.

MEB Huayu Zenginleştirme Bursu Online Başvuru:

https://taiwanscholarship.moe.gov.tw/Apply

Adaylar online başvurularındaki kayıtlarını tamamladıktan sonra başvuru formunu yazdırmalı ve gerekli tüm belgeler ile birlikte, yukarıda Yönerge Madde 5’te belirtildiği gibi, her biri üç nüsha halinde taahhütlü posta yoluyla 31 Mart 2024 tarihinden önce Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu Ankara’ya göndermedilir.

Sorularınız için uozdere@mofa.gov.tw adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Tayvan Bursu ve Huayu Zenginleştirme Bursu hakkında Daha Fazla Bilgi için:

https://taiwanscholarship.moe.gov.tw/web/pages.aspx

Mülakatlara katılmaya hak kazanan adaylara, 30 Nisan 2024 tarihinden önce Misyon tarafından mülakat takvimi hakkında bireysel olarak bilgi verilecektir. Mülakata seçilmeyen adaylara Misyon tarafından ayrıca bilgi verilmeyecektir.

Oluşturulma Zamanı : 14/02/2024 08:23 | Son Güncellenme Zamanı : 14/02/2024 08:23