Yaz Okuluna Kayıt Yapan tüm Öğrencilerin DİKKATİNE!!!

04-07-2017

2016- – 2017 öğretim yılı yaz okulu haftalık ders programı son hali 09/07/2017 saat 19:00 dan sonra iibf.deu.edu.tr den yayınlanacaktır. Derse ait Bölüm/Şube ve /Derslik bilgilerinin kontrolünü haftalık ders programından dikkatli bir şekilde kontrol ediniz. Seçmiş olduğunuz derslere ait olduğu şubede devam etmeniz ve sınavlara da bu şubelerde girmeniz gerekmektedir. Aksi durumda devamlılığınız ve sınavınız geçersiz sayılacaktır.

Yaptığınız ders seçimine göre ders ücretleri borç olarak üzerinize yüklenecek ve toplam tutar onay sonrası ekranda görüntülenecektir. Söz konusu ücreti herhangi bir İş Bankası şubesine öğrenci numaranızı, adınızı ve fakülte adını belirterek yatırdıktan sonra kesin kayıt işleminiz tamamlanmış olur. Ders ücretini Yaz Okulu Kayıtlarının son gününe kadar yatırmanız gerekmektedir. Ders Ücreti yatırılmadığı durumda kayıt işleminiz geçersiz olur. KENDİNİZE TEKRAR KAYIT HAKKI VERMENİZ VE TEKRAR KAYIT YAPMAMANIZ HALİNDE KAYDINIZ GEÇERSİZ SAYILACAKTIR! Kayıt işlemlerinin sonunda ALINMASI VE SAKLANMASI ZORUNLU WEB KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ yazısına tıklayarak aldığınız formu saklayınız.

UYARI!!!

Bazı derslerin Şube sayısı 1 den fazla olduğu için ders çakışması durumunda ders seçimine geri dönerek diğer şubeleri ( v şeklindeki işarete ) tıklayarak şube değişikliği yapıp tekrar deneyiniz.

Oluşturulma Zamanı : 04/07/2017 16:27 | Son Güncellenme Zamanı : 4/07/2017 16:28