2019 YKS Sonucu ile Fakültemize Yerleşen Adayların Dikkatine!

08-08-2019

2019 YKS sonucu ile Üniversitemize yerleşen adaylar iki şekilde kayıt yapabilirler. İsteyen adaylar e-devlet üzerinden elektronik kayıt (Sağlık raporu istenilen programlar hariç) ya da Üniversitemize gelerek kayıt yaptırabilirler. Kayıt şekillerinden sadece birinin tercih edilmesi gerekmektedir.

Fakültemize Yerleşen Öğrencilerimizin Öğrenci Numaraları İçin tıklayınız.

Elektronik Kayıt Yapacak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (E-Devlet)

Üniversitemize Gelerek Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (DEÜ-Kayıt)

 

FAKÜLTEMİZE KAYIT HAKKI KAZANAN  ÖĞRENCİLERİMİZİN 2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

         E-devlet sistemi ( https://turkiye.gov.tr ) üzerinden kayıtlarını tamamlayan ve web kayıt yöntemini tercih eden 1.sınıfa kaydolan  tüm öğrencilerimizin dikkatine!!!

Değerli öğrencilerimiz;

Ders Kayıt Yenileme İşlemleri 17/09/2019 – 19/09/2019 tarihleri arasında  http://kayit.deu.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Öğrenci numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra ders kayıt sekmesine tıklayarak adres bilgilerinizi güncelledikten  sonra karşınıza gelen; 1.sınıf 1.yarıyıl tüm dersleri  seçerek (öğretim planınızda yüklü olan) kaydınızı tamamlayınız. Alınması ve saklanması zorunlu belgenin çıktısını alıp saklayınız. Kayda tekrar girmeniz halinde aynı işlemleri sonuna kadar tekrarlayınız aksi taktirde ilk kaydınız da geçersiz olacaktır.

Ders kaydı yapmayan öğrencilerin derslere devamları ve sınavları geçersiz sayılacaktır.

Not: İkinci öğretimde öğrenim gören öğrenciler, öğrenim ücretini öğrenci numaraları ile İş bankasının herhangi bir şubesine  yatırmaları halinde  kayda girebileceklerdir.

HAZIRLIK (YABANCI DİL) MUAFİYET SINAVI DUYURUSU

Üniversitemizin öğretim dili tamamen (%100) veya kısmen (%30) yabancı dil olan bölümlerine / programlarına yeni kayıtlanan öğrencilerimiz ve hazırlık sınıfında bir önceki akademik yıl başarısız olmuş öğrencilerimiz için yapılacak olan muafiyet sınavı 11 Eylül 2019  tarihinde yapılacaktır. Detaylı bilgi için DEÜ YDY sayfasındaki http://ydy.deu.edu.tr/duyurular/11-eylul-2019-muafiyet-sinavi/ duyurusunu incelemleri önemle rica olunur.

Oluşturulma Zamanı : 8/08/2019 14:45 | Son Güncellenme Zamanı : 20/09/2019 17:23